2777
2789
عنوان

من اعتقادی به کسی و چیزی ندارم

385 بازدید | 50 پست

ولی امشب به خدا اگه هست گفتم اگه واقعا امام حسین وجود داره پدر و مادر تو راه برگشت تصادف کنن بمیرن

چون اونا منو بدبخت کردن

حالم خیلی خرابه 

کاش،مثل خیلیا اعتقاد داشتم شاید امید میبستم یکم با این امیدا دل خوش بودم

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

تااین حد؟؟

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی میزارم ///ولی بازم خدایاشکرت😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدا این چه دعایی هست دیگه دعای بد هیچوقت اجابت نمیشه یکم نفس عمیق بکشید ذهنت آروم بشه 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
تااین حد؟؟

خیلی شکستم

حالم داغونه

تو خونم اینقدر رفیقا شوهرم رفت و امد دارن که امشب دو بسته قرص ارژانسی پیدا کردم

میگه مال دوستامه

هفته ای چند مورد هست

گیریم مال خودش نیست خب حرمت من و این خونه چی میشه

تریاک کشیدنش ب کنار 

با شک نمی تونم زندگی کنم

بار ها رفتم خانوادم قبولم نکردن

حالا امشب میگه که تو اینقدر لجنی که خانوادتم می دونن

هرچی لایق خودشه به من گفت

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

منم مرگ ی ادمای بد ارزومه ولی پدرو مادرو نگو توروخدا چجوری دلت میاد احتمالن سنت کمه

۳۲ سالمه۳تا بچه دارم

کم سن به چندسال میگید؟

خیلی شکستمحالم داغونهتو خونم اینقدر رفیقا شوهرم رفت و امد دارن که امشب دو بسته قرص ارژانسی پیدا کردم ...

😔😔😰😰😔😰😰😔😔😔

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی میزارم ///ولی بازم خدایاشکرت😍

تااین حد؟؟

خیلی حالم بده میشه باهام حرف بزنی

دارم دیوونه میشم احساس می کنم قلبم میخواد وایسه

جدی؟من فکردم هیجده سالته توروخدا اینجوری نگو مگ چیکارت کردن پدرو مادر

طرف جلادمو میگیرن

خیلی حالم بده میشه باهام حرف بزنیدارم دیوونه میشم احساس می کنم قلبم میخواد وایسه

هیچی نگودرموردش میفهممت،،من خانواده باعث شدن تن به ازدواج عجولانه بدم

گربه آرومم نمیکنه😭

منم تاالان اشک ریختم