2777
2789
عنوان

مادر شوهر خسیس و خودخواه

196 بازدید | 24 پست

مادرشوهرم هیچوقت ما رو دعوت نمی کنه هیچوقت هر دفعه هم که بخوایم مثلا برای شام بریم خواهرهای همسر هماهنگ می کنن میگن میخواین فلان چیز پزیم هرجی تونستی بیار یعنی مواد اولیع رو‌تقسیم می کنیم و هر کی به یهم خودش یه سری چیزا رو می بره. بعد پدرشوهرم هم وضع مالیش خوبه و هیچ مشکل مالی ندارن. اگه شرایط جوری بشه که بدون برنامه قبلی بریم و چیزی با خودمون نبریم با قضای گلچین هفته مثلا قورمه سبزی مونده از قبل اونم بدون برنج ردمون می کنه. با اینکه زمان داره اما حاضر نیست یه برنج بپزه برامون یا حتی بگه خودتون بپزین.  اینم بگم اصلا اصلا ناتوان نیست برا خودشون همه چی می پزه حتی جوجه کباب یا کباب جگر و گوسفندی درست می کنه. حالا فردا باز خودشونو دعوت کردن خونم. با خوارهای همسرم. اونم روز تاسوعا. نمیدونم چی بپزم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر چی قرار بود خودتون بخورید

والا من از قبل برنامه ندارم

میدونی زورم میاد از عید تا الان چند بار اومدن خونه م چه با دعوت ما چه اینکه خودشون دعوت کنن خودشون رو

برای ایام ج ن گ هم دو روز اومدن خونه مون. نباید حداقل بعدش یه بار دعوتمون می کرد برای تشکر مثلا؟!

مادر شوهر منم همینه هر موقع رفتم خونش اولا که کدوم شام و ناهار داشتیم برگشتیم (ماهی یک شب میریم کلا نکه همیشه اونجا باشیم ) ساعت ۱۰ شب می‌خوابیم بلند بشیم بیایم خونه تازه میگه بشینین یه چیزی دور هم بخوریم ...اگه خواهر شوهرام باشم یه چیزی سنبل میکنن اونم اجازه نمیده مامانش که غذای خورشتی کبابی باشه املتی الویه ای چیزی هست 

منم سالی یک بار همه رو دعوت میکنم غذای خوب میدم .اما ممکنه گاهی شب با پدر شوهرم بیان خونم اونجا براشون غذای ساده درست میکنم مثل خودشون 

حقیقتا در شان خودم نیست خجالت می کشمحالا میگم چلو قیمه و پلو عدس درست کنم

در این طوری که اشکال نداره ولی قیمه با پلو عدس جور نیست برنجا زرشکش کن یا پلو عدس و کشمش خرما

من با کسی عزیزم تعارف ندارم، خیلی واضح میگم یبار شما یبار ما، یا کلا راه نمیدم، اعصاب خودمم خورد نمیکنم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
نه چلو قیمه جدا پلو عدس جداهمیشه حداقل دو تا غذا می پزم من

ببین بحث غذا نیست بحث احترام وقتی حاضر نیستن با قرمه مونده حد اقل یه برنج بپزن تو‌ مباید دو‌جور غدا بزاری جلوشون بازم گلم میل خودت من بودم نمیکردم ولی خوب اگر اوکی چه بهتر 

والا من از قبل برنامه ندارممیدونی زورم میاد از عید تا الان چند بار اومدن خونه م چه با دعوت ما چه این ...

ثطعا باید دعوت میکردن   میتونستی بگی نیستی 

حالا این بار ماکارونی یا  عدس پلو لوبیا پلو چیزی درست کن من بعد با دعوت برو خونشون چیزی ام نبر    

مادذشوهر عاشقشه🤦🏻‍♀️😂

به نظرم چون روز عاشوراس گزینه مناسبیه و اینکه همینو بزار با نون و پنیر و سبزی و نهایتا کوکوسبزی

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه.........