2777
2789
هعی والا توی گوگل سرچ كردم ايا مرغ خام باعث انگل روده ميشودفقط زد ميكروب سالمونلا انگل روده كه بعدا ...

هر چیزی میتونه دارای انگل باشه 

ولی بله عامل بیماری‌زا که تو مرغ بیشتره باکتری سالمونلا هست

انگلیسی معمولا از طریق گوشت های خوک و گوساله منتقل میشه 

سبزیجات هم ناقل انگل هستن و چون پخته نمیشن باید حتما با مایع ظرفشویی شسته بشن

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
هر چیزی میتونه دارای انگل باشه ولی بله عامل بیماری‌زا که تو مرغ بیشتره باکتری سالمونلا هستانگلیسی مع ...

واقعا ممنون از توضيحاتت خيلي مهربوني كه اين موقع شب وقت ميذاري و انقدر كامل و دقيق برام توضيح ميدي :) چقدر خوبی تو 

من چند مدت قبل داشتم جوجه كباب درست ميكردم بعد حواسم نبود زرچوبه زياد ريختم توش... بعد ترسيدم كه نكنه يه وقت تلخ شده باشه يه تيكه از مرغش رو خوردم البته مرغي كه استفاده كردم منجمد بود الان همش ذهنم درگير شده كه انگل روده ميگيرم مثلا كرم نواری و اينا ... چون شنيدم اگه وارد بدن بشن بعد از يك ماه يا حتي دوماه تازه بالغ ميشن و اونوقت علائمش رو نشون ميده ... الان چيزيم نشده خداروشكر ممكنه توی ماه های اينده رشد كنن زياد بشن عفونت انگلی بگيرم ؟...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا ممنون از توضيحاتت خيلي مهربوني كه اين موقع شب وقت ميذاري و انقدر كامل و دقيق برام توضيح ميدي : ...

قربونت عزیزم 

این اتفاق یک در هزار میفته 

همه توصیه ها هم جهت پیشگیری احتمالیه

واسه همین نگران نباش 

انشالله که چیزی نمیشه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی