2777
2789
عنوان

چطور عاشق شدین🤍

1027 بازدید | 100 پست

دیدگاهم اینه هر شخصی داستان عشق و عاشق شدنش متفاوت و قشنگه 

اینکه نسبتش با اون شخص چی بوده 

اولین بار کجا دیدتش

و کلا چطور شروع شدن و چطور تموم شدن و خود داستان هر عشقی ارزش شنیدن و وقت گذاشتن داره

خیلی دوس دارم بشنوم

آدما میان ‌و میرن و باعث می‌شن یه سری آهنگ‌هارو هروقت گوش بدی غمگین شی.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اولین بار تو بیمارستان دیدمش 

رابطه مون با دعوا شروع شد 😂

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

من اصلا به عشق اعتقادی نداشتم 

هر کی عاشق می‌شد مسخره میکردم 

توقعم زیاد بود و دقیقا تصور میکردم چطور خصوصیات و اخلاقی می‌خوام، همسرم دقیقا همونیه که میخوام 🤍 

اولین بار که همو دیدیم دوتایی لبخند زدیم، هنوزم میگه شیفته لبخندت شدم 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

مجازی آشنا شدیم یه لحظه خاص نبود یه جرقه ای بود از اول که انگار به مرور شدت گرفت و اتیش شد🥲

عشق به مرور ایجاد میشه ما قبل اینکه همو ببینیم عاشق شدیم الانم با وجود خیلی مشکلات من هنوز عاشقشم 

عاشقم❤️

نوه ی همسایمون بود قبلش ازش خوشم اومده بود

خیلی اتفاقی پایان نامه م رو دادم بنویسه

ازون طریق بهم نزدیک شدیم و بهم اعتراف کرد

ازدواج کردیم

جداشدیم

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....