2777
2789
عنوان

چطور عاشق شدین🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 100 پست
بیمارستان؟😐😂امیدوارم بتونی بقیشم بگی

اره

بعدش یک سال و نیم حرف زدیم

بعد یک سال و نیم قبول کردم باهاش برم دیت

بعد امد خواستگاری 

چند ماهه عقد کردیم

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

سال ۹۴ ۵ بود اونموقع تو‌تلگرام زیاد میچرخیدیم..

ی گروهی بود با دوستامون 

من از ی پسری خوشم اومد و متقابلا اونم از من 

باهم‌دوس شدیم 

ی حس عشق عجیبی بهش داشتم . همه جوره پاش وایسادم .

دستش خالی بود .‌بد قول بود . ب من اهمیت نمیداد .انقد ب پاش موندم و منتظرش شدم ک دگ دل کندم . ۳ سال بعدش درحالیکه بیش از ۱ سالی بود ک خبر ازم نگرفته بود یهو پیام داد بیا بریم بیرون . ولی من دگ اونموقع نمیخاستمش 

عشق واسه قصه هاس... تو‌دنیای ما همش غصه س

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشق وجود داره شخصا تو دوره سوگ جداییی ام وگرنه تعریف مبکردم

اخی قشنگم🤍

میگذره این دوره ام دردش عادی میشه

آدما میان ‌و میرن و باعث می‌شن یه سری آهنگ‌هارو هروقت گوش بدی غمگین شی.

من اصلا به عشق اعتقادی نداشتم هر کی عاشق می‌شد مسخره میکردم توقعم زیاد بود و دقیقا تصور میکردم چطور ...

اخی گوگولیا

خیلی چیزادخالت خونوادشعوض شدنه خودش🙃

انشالله بهترین ها نصیبت گلم 🤍

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

اخی گوگولیا

😂💋

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

مجازی آشنا شدیم یه لحظه خاص نبود یه جرقه ای بود از اول که انگار به مرور شدت گرفت و اتیش شد🥲عشق به م ...

ولی خوب میگم برای هر کی متفاوته 

ولی روابط مجازی عجیب وابستگی و حس عمیقی دارن

اولین بار مراسم ختم بابای دوستم دیدمش خوش تیپ خوش قد و بالا جذاب دلم رفت براش🫠ولی چون مجلس ختم بود سعی کردم زیاد هیزی نکنم چند وقت بعدش دوستش که داداش دوستم بود کافه زد چندباری اونجا دیدمش و بالاخره موفق شدم مخشو بزنم ۴ سال با هم بودیم نامزد کرده بودیم فوت شد ۳ سال گذشته و من نمیتونم فراموش کنم هنوزم وقتی میرم سر خاکش نفسم میگیره از شدت غم قلبم میخواد وایسه هربار میرم انگار روز اولیه که ندارمش له و خورد و داغونم🖤

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم 

ولی خوب میگم برای هر کی متفاوته ولی روابط مجازی عجیب وابستگی و حس عمیقی دارن

خب چون کمتر میبینیش بیشتز دلتنگی

در کل کسیو دوست داشته باشی نه از نزدیکی زیادش زدی میشی نه از دوری زیادش بنظرم 

عاشقم❤️

اولش که یه ازمونی رو شرکت کردم و اون تو واحدی بود که مسول همین ازمون بود.یه شب ساعت ده و نیم نمیدونم چرا فک نکردم بنده خدا کارو زندگی داره بهش زنگ زدم،اصصصلا نمیدونستم مجرده هی میگفتم جون بچههات نذارین پارتی بازی کنن و اینحرفا اونم قسم و قران که محاله اجازه بدم،اون ازمون رد شدم و گذشت تا تو یه ازمون دیگه قبول شدم و همکار شدیم..بعد اون بود که هرروز میدیدمش و فهمیدم چقدددد باشخصیت و مودب و متینه بهش علاقمند شدم به شوق دیدنش بهترین لباسمو میپوشیدم بهترین عطرو میزدم اما دریغ از یه نگاااه که بفهمم دوسم داره.. عاشششق این بودم که میدیدم وضو میگیره و میره نماز میخونه...درسته الانم که دارم تایپ میکنم ذوق میکنم از یاداوریش،اما کاش این عشق یکطرفه شکل نمیگرفت...

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

نوه ی همسایمون بود قبلش ازش خوشم اومده بودخیلی اتفاقی پایان نامه م رو دادم بنویسهازون طریق بهم نزدیک ...

و من که یهو لبخندم خورده شد

ولی مهم اینه تو چه مسیری شادتر باشی حتی باوجود جدایی

انشالله بهترین ها نصیبت گلم 🤍

مرسی مهربون🫂

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
و من که یهو لبخندم خورده شدولی مهم اینه تو چه مسیری شادتر باشی حتی باوجود جدایی

الهی💔🥲

فرض کن امشب شب تولدمه و اینقدر غمگینم ببین من چ حالیم

هعی خواهرنابودم نابود

دیگه همه مسیرارو رفتم

شاد نیستم

روحم مرده💔💔

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....