2777
2789
عنوان

چطور عاشق شدین🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 100 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از استوفر خبر داری 

یکی بهم گفت رفتی بنزین برای رفتن به مشهد یا شمال .درجواب گفتم وقتی جنگل اتیش میگیره اون حیوانات هستن که فرار میکنن نه درختان .ما ریشه در خاک داریم

معشوق انچنان که تو باشی دیده روزگار 

عاشق چو من هنوز به دنیا نیامدس.

عشق وجود داره ولی نصیب و روزی من نشده تا الان

یکی بهم گفت رفتی بنزین برای رفتن به مشهد یا شمال .درجواب گفتم وقتی جنگل اتیش میگیره اون حیوانات هستن که فرار میکنن نه درختان .ما ریشه در خاک داریم

نوه ی همسایمون بود قبلش ازش خوشم اومده بودخیلی اتفاقی پایان نامه م رو دادم بنویسهازون طریق بهم نزدیک ...

عزیزم میشه بپرسم علت جدایی تون؟ 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

عشقی نیست هر کسی بنا بر اون لذتش به شخصی علاقه مند میشه حالا چه حال خوب باشه چه از لحاظ جنسی باشه یا هرچی ، یه نفر در کنار کسی که لذت ببره بهش میگه عشق که از ۸ میلیارد نفر نمیشه فقط یک نفر رو برای این لذت و حال خوب انتخاب کرد منظورم اینه که اگه یک نفرو انتخاب کنه و نشه خیلی آدمای دیگه هست که میتونن انتخاب شن

خودمم واقعا نمیدونم احساسم اسمش عشقه یا نه اول از همه از چهره و اینکه شاغله خوشم اومد اما بعدش از حجب حیاش خوشم اومد یه بار اتفاقی چش تو چش شدیم دلم هری ریخت و سریع رو برگردوندم نتونستم تحمل کنم نگاهش رو شاید باورت نشه اما من تازه دیروز اتفاقی از یه نفر اسمش رو شنیدم یعنی حتی اسمش هم نمیدونستم اما دلم لک زده برا دیدنش🥺

به دلم افتاده روزای خوب در راهه

نه

شاید تو به عشق زنو مرد اعتقاد نداشته باشی 

ولی نمیتونی منکر عشق شی چون عشق بین مادر و فرزند قشنگترین و نمایان ترین نوعشه

آدما میان ‌و میرن و باعث می‌شن یه سری آهنگ‌هارو هروقت گوش بدی غمگین شی.

نمیدونم اسمش عشقه یا چی

دختره از آشناهای خانوادگیمونه ( فامیل نیست ) 

رفت و آمد خانوادگی داریم 

ویژگی های اخلاقیش ، طنز پردازیش ، علایقش ، سرگرمیاش .. خلاصه همچیش مث خودمه 

چشماشم زیبا ترین رنگیه که تابحال دیدم ، زرد عسلی یا همچین چیزی 

البته اون نمیدونه که دوستش دارم 

خیلی کوچولو بودیم خیلی خیلی اونموقع ها چیزی از عشق نمیدونستم ک...اما وقتی میدیدمش دلم میریخت...تو دعاهای بچگیم واسش بهترینارو میخواستم

از نظرم خوشگل ترین و خوشتیپ ترین پسر دنیا بوده و البته هنوزم هست...

چند سال ندیدمش اما عشقش پررنگ تر شده بود تو دلم ...

تو یه مراسمی همو دیدیم بعد اون مدت کم کم فهمیدیم احساسمون دو طرفست 🥺

شروع شد 

عشق و عاشقی

قهر و دعوا

دلتنگی زیااااد

مخالف اطرافیان

ولی کوتاه نیومدیم من اواخر ۱۶ سالگیم عشق جانم ۲۱ سالگی عقد کردیم...زندگی پر از بالاو پایین و سورپرایز بود برامون...پر از چالش و سختی اما موندیم ب هر قیمتی ....

حاصلش شد یه گل پسر شیطون که عشقمون و کامل تر کرد..

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
عزیزم میشه بپرسم علت جدایی تون؟

خیلی چیزا

دخالت خونوادش

عوض شدنه خودش🙃

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....