2777
2789
عنوان

وزنگیری بچه از شش ماه به بعد

118 بازدید | 8 پست

چجوریه؟ دختر من تو این شش ماه اول خیلی کم وزن گرفته، ماه اول یه کیلو، ولی ماههای بعد ۳۰۰ الی ۵۰۰ گرم بزور مولتی ویتامینای خارجی ،حالا ترسم از اینه که شش ماهگی به بعدم لابد وزن زیاد نمیگیرن همینجور کوچولو میمونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور وزنش بهتر شد بیشتر توضیح میدی ممنون

بعد تولد خوب وزن نمیگرفت حتی یه جاهایی تو نمودار رشدش اومده بود پایین احتمالا چون شیر خودم رو فقط میدادم خیلی مقوی نبوده ولی وقتی غذای کمکی رو براش شروع کردم وزنش مطابق جدول رشدش شد ماه نهم که بردمش بهداشت یه کوچولو بیشتر از ماه های دیگه وزن گرفته بود ولی درکل جسه ریزی داری خیلی تو ظاهر معلوم نمیکنه

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
بعد تولد خوب وزن نمیگرفت حتی یه جاهایی تو نمودار رشدش اومده بود پایین احتمالا چون شیر خودم رو فقط می ...

آها مرسی عزیزم، دختر منم همینجوریه فقط شیر خودمو میخوره و خیلیم بدسینگی میکنه و بزور میخوره.

آها مرسی عزیزم، دختر منم همینجوریه فقط شیر خودمو میخوره و خیلیم بدسینگی میکنه و بزور میخوره.

با مراقب بهداشت یا دکتر حرف بزن اگه وزنش نسبت به سنش خیلی کم بود شاید بگن میتونی شیرخشکم بدی

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
با مراقب بهداشت یا دکتر حرف بزن اگه وزنش نسبت به سنش خیلی کم بود شاید بگن میتونی شیرخشکم بدی

عزیزم اونها خیلی وقته گفتن شیرخشک بده ولی دخترم هیچ مارک شیرخشکی نمیخوره حتی ۷۰ تومن دادم خارجیشو خریدم ،شیشه هم نمیگیره.