2777
2789
عنوان

عزیزانی که نوحه گوش میدید

70 بازدید | 10 پست

یه چیزی بگید گریه کنم باهاش دلم شکسته یا حسین 😔

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

نوحه نوشه ور دلت میسوزه واسه گریه هام حسین

نوحه مگه من چندتا امام حسین دارم نریمانی

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ی مداحی های حسین ستوده خوبن

من درد آوردم  از حسین ستوده

من درد آوردم که تو درمون کنی

من اشک آوردم که تو بارون کنی

من طرد شدم از دل دنیا ببین

من جا ندارم که تو بیرون کنی

من کسی ندارما امام رضا

لالا گل بابا دیگه سقا نمیتونه اب بیاره 🥺 جگرم میسوزه هر وقت گوش میدم . عکس کودکان  شهید چند روز پیشمون رو هم بزار جلوت و ببین ، روضه ی مصور ان این بچه های مظلوم 😭

🌸

لالا گل بابا دیگه سقا نمیتونه اب بیاره 🥺 جگرم میسوزه هر وقت گوش میدم . عکس کودکان شهید چند روز پیش ...

مرسی عزیزم دعا کن برام 😪

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚