2777
2789

بچم ۴۰ روزشه سه روزه شبا تا صبح نیم ساعت هم چشم رو هم نمیزاره تا خواب میره میزارم بیدار میشه دکترم بردم میگه کولیکه تا چهار ماه ولی هر چی باشه بنظرم باید یه دو ساعت بخوابه شب رو بگید چیکار کنم بخوابه بخدا دارم روانی میشم کسیو هم ندارم کمکم کنه بنظرتون عادیه ک شبا تا صب نمی‌خوابه 

مامانی عاشقته پسرم(:♥️ ‌‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دقیقا همینه تا سه ماهگی یا چهارماهگی طول میکشه اصلا شب و روز دست بچه بیاد .. منم همینطور بود بچم و تا چهار ماه طول کشید ، منم تنها بودم و به معنای واقعی کلمه هلاک شدم .. ولی شنیدم هرشب قبل خواب حمومش کنی میخوابه 

ننو یاهمون گهواره پارچه ای خوبه

پستونک خوبه

خرما رو بکوب تو روغن گرم کن(خیلی کم) وپهن کن و بذار رو شکمش.پلاستیک بذار روش و قنداقش کن.راحت میشه.فقط گرم بشه.نسوزونی بچه رو

دردم از یار است و درمان نیز هم

بله عادیه و منی ک پسرم از سر شب تا فردا ظهرش همش گریه میکرد چی بگم😂درحد چرت اونم پای شیر خوردن می‌خوابید همش بغلم بود همش کولیکی و رفلاکس شدید داشت پسر من کلا داخل فامیل معروف بود .با اجازت تا یک سال اول نابود بودم تا دوسالگیش هم خواب درست نداشت ....

بعضی بچها تا چهارماه میگن اوکی میشن

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
خرما تازه؟خرما چه خاصیتی داره ؟

هرخرمایی

طبعش گرمه شکم و روده هارو گرم میکنه باعث خروج نفخ میشه. رو بچه کولیکی دیدم انجام دادن راحت خوابیده

دردم از یار است و درمان نیز هم