2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر خدا و امام حسین رو دست کم گرفتی که رسما بهشون گفتی شماها به درد هیچ کاری نمی‌خورید پس حداقل خلاصم کنید برم؟ نکن این کار رو

زندگیت ارزشمنده، خدا برنامه زندگیت رو خودش چیده

وسط کاری یهو ازش نخواه تمومش کنه

بهش اعتماد داشته باش

یه جوری درستش می‌کنه که فکرشم نمیکنی 

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

انقدر خدا و امام حسین رو دست کم گرفتی که رسما بهشون گفتی شماها به درد هیچ کاری نمی‌خورید پس حداقل خل ...

😭😭😭😭

عزیزم من دیگه موندم چه غلطی کنم

یه خانواده بی درک فوقالعاده بی درک کلی اذیتم میکنن

بخدا بی دلیل مامانم اذیتم میکنه جلوی دیگران بهم توهین میکنه میزنم 

خواهرم متاهله طعنه میزنه اذیتم میکنه بچش همینطوره

هیچکس پشت من نیست کلی تحقیرم میکنن

دیگه نمیکشم

کاش حداقل یه خواستگار خوب میومد نجات پیدا میکردم از دست این خانواده اما خواستگار  یدونه دارم افتضاح اخلاق داغون

الان یکی اومده کاراش بچه ننه بود مادرش دخالت میکرد حتی نمیزاشت پسره آب بخوره. الان پسره میگه تلنگر خوردم اما واقعا بچه ننه هست آدم سردیه اصلا انگار احساس نداره روی این دودلم

اما دیدم واقعا راه نجاتم همون مرگه دیگه راحت میشم

اولا خواستم یه آدم درستی سر راهم قرار بگیره ازدواج کنم برم. اما الان فهمیدم همون مردنه بهتره

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
😭😭😭😭عزیزم من دیگه موندم چه غلطی کنمیه خانواده بی درک فوقالعاده بی درک کلی اذیتم میکننبخدا بی دلی ...

دنیا همش کشکه ولی نه در این حد که کسی چوب ظلمشو نخوره، بازم قوی باش

بخاطر رفتن از خونه ازدواجی نکن که باعث بشه با دستای خودت جونتو بگیری، کار خوبی می‌کنی

باید راه‌حل پیدا کنی، با این خانمایی که تو مسجد مورد ازدواج پیدا می‌کنن حرف بزن، اگه شرایطتش رو داری از خونه بزن بیرون، حال و هوات بهتر میشهو از دستشون یه نفسی میکشی

تمرکزت رو گذاشتی روی ازدواج و فکر میکنی معجزه میشه بعدش، نه نمیشه بخدا

همین حسایی که الان داری صدبرابر میشه

یه سرگرمی پیدا کن برای خودت، دغدغه ذهنیت رو تغییر بده. این همه تحمل کردی که چون خواستگار خوب نداری بمیری؟ گ.ور ب‌‌.ا‌ب‌ای پسر لوس بچه ننه

ایشالله با یه مرد واقعی آشنا میشی، ولی اول باید حالت رو درست کنی... با گریه و زاری فقط خودت رو عذاب میدی

اگه سپردی به خدا دیگه ولش کن تا زمانش برسه🤍

غصه نخور اذیت میشی گناه داری

بقیه اذیتت می‌کنن، تو که نباید خودتو اذیت کنی

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

دنیا همش کشکه ولی نه در این حد که کسی چوب ظلمشو نخوره، بازم قوی باشبخاطر رفتن از خونه ازدواجی نکن که ...

مرسی عزیزم

🌹🌹🌹🌹🌹🌹

امیدوارم بهترینا برات پیش بیاد خیر ببینی

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
مرسی عزیزم🌹🌹🌹🌹🌹🌹امیدوارم بهترینا برات پیش بیاد خیر ببینی

همچنین گل💖

ان شالله قمر بنی هاشم واسطه بشه و مشکلت حل بشه خواهر

اینجور وقتا توصیه میکنم دکتر برید و از حال روحیت بگی(حتی دکتر عمومی و بگو آرام بخش برات بنویسه و سعی کن بخابی تا ازین مراحل سخت عبور کنی

همه تو زندگیشون ازین لحظه ها دارن 

تو تنها نیستی🫂🫀

دنیا محل ازمایشه

حتی از اولیائش مثل امام حسین 💔 

وصل به یه مو
ان شالله قمر بنی هاشم واسطه بشه و مشکلت حل بشه خواهراینجور وقتا توصیه میکنم دکتر برید و از حال روحیت ...

ممنون عزیزم🌹❤️

خدا انشالله همه مشکلات شمارو هم حل کنه🌹