2777
2789
عنوان

نگاه دخترا به همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 42 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم خیلی عصبی میشم

آره دارم فکر میکنم خیلی حرص دراره طرفم یوسف پیامبر نیست میبینه همه مث پروانه دورش میچرخن فکر میکنه چه ادم خفنیه تنها کاری که میتونی بکنی اینه که توام باشگاه برو به خودت برس روتین پوستی و یه استایل شیک مکمل هم میشین

PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم  اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁 

دیگ مرد خوش قیافه این دردسرهارو هم داره عزیزم وقتی چشم پاکه حساس نشو زیاد

اره واقعا یه جاهایی کم میارم امروز باهمسرم رفتیم عزاداری وبازم این حرکتو دیدم خیلی ناراحت شدم حداقل توعزاداری نگاه نکنن

مرد قیافش میمون باشه مگس دورش پر نزنه باز گوه کاری می‌کنهولی ذاتش درست باشه وفادار میمونه که میمونه

اره منم اندازه سر سوزن ب‌همسرم شک ندارم ولی دوسندارم حسرت وآه پشت زندگیم باشع

متنو‌با چشم بازبخونی‌متوجه میشی مجبور هم نیستی توتاپیک بمونی

میدونم دوست داری بحث کنی ولی من ادمش نیستم 

موفق باشی

ریپلای نکن لطفا

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

آره دارم فکر میکنم خیلی حرص دراره طرفم یوسف پیامبر نیست میبینه همه مث پروانه دورش میچرخن فکر میکنه چ ...

همه ی اینکارا رومیکنم هرروز بیشتر وبیشتر😅دقیقا اعتماد بنفس کاذب میده این نگاه ها