2777
2789

شما تو زمینه ای مثل تحصیل ، شغل ازش کم بیارین چه احساسی بهتون دست میده؟ مثلاً کنکور اون رشته خوب بیاره شما نه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این اتفاق افتاد بعد چند سال هنوز گاهی ناراحتم چون بشدت مغرور و بد رفتار بود 

گاهی هم خودمو توجیه میکنم چون اون خیلیی از همه لحاط تامین بوده خانواده خوب،پول و خیلی واسش هزینه کردن موفق شد

👊
این اتفاق افتاد بعد چند سال هنوز گاهی ناراحتم چون بشدت مغرور و بد رفتار بود گاهی هم خودمو توجیه میک ...

شاید حست الکیه.ی فامیل داریم.دخترش چشم نداره منو ببینه.

بابت حرفایی ک پشتم زده بهش بی محلی میکنم.اونم همه جا میگ من خودم و‌میگیرم

شاید حست الکیه.ی فامیل داریم.دخترش چشم نداره منو ببینه.بابت حرفایی ک پشتم زده بهش بی محلی میکنم.اونم ...

نه عزیزم من یقین دارم ما قبلا وضع مالی خوبی نداشتیم و پوشش بد و وضع خونه داغون ولی اون فوق العاده پولدار و... اینکه کلا فامیل بدی داریم هرکی پولداره حتی اگر خیلی دور باشه بیشتر تحویلش میگیرن و درعوض به من به زور حتی سلام میکنن

👊
کاش منم شرایط شما رو داشتم شهر کوچیکه و این مشکلات

برای منم اسون نیست بابام خیلییی اذیتم میکنه چندبار دعواهای وحشتناک درست کرده سر همین قضیه ولی من حال خودم برام مهمتر بود چون هربار میرم مهمونی حالم بشدت بد میشه و نشخوار فکری تا چند هفته ولم نمیکنه

👊

تو فامیل هر کی، معمولا هستن از این دسته آدما.

هیچی به این باور درونی رسیدم که رقابت یعنی قیاس من سابق و من حال. مهم نیست سایرین چی بگن کار خودمو می‌کنم و راه خودمو می‌رم.

من آدم‌هایی رو دوست دارم که از صدای بارون🌧، تماشای غروب خورشید🌅، بوی قهوه تازه دم‌ شده☕، شب های پرستاره🌠، صدای قدم‌های پائیز🍁، و خوندن یه غزل📖، هیجان‌زده می‌شن.