2777
2789
عنوان

خانماا بیایین بگین اگه آقا بودین

221 بازدید | 33 پست

دوست داشتین چیکار کنید که الان نمی تونید؟ 

یا دوست داشتید چه شغلی داشته باشید؟ 

خودم دوست داشتم قاضی یا توی نیروی دریایی ارتش باشم😂😂😑البته فقط دوست دارم امتحان کنم برای دائمی بودن شغل خیلیی سخته اینا

مشغول نوشتن رمانمم😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فک میکنم فقط افسرده تر بودم

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

اگه مرد بودم تراز اسمم مرد بودم آدم بودم در مقابل زنم مسئول بودم 

نمیذاشتم هر گهههی ننه ام بخوره 

اگه هم خورد در مستراح رو سفت میگرفتم تا تعفنش حال همسرمون خراب نکنه 

با زنم‌مهربون بودم 

خلاصه یک کلام غیرت داشتم

خودم به شخص مورد علاقه م پیشنهاد دوستی یا ازدواج میدادم

با تیشرت و شلوار میومدم دانشگاه بدون میکاپ 

تا دیروقت بیرون بودم و هر روز میرفتم بیرون 

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

استاتر معذرتتت خانوما لطفا تاپیک از آخر چهارمیم رو گزارش بزنید 

جون عزیزانتون لطفا

بخدا از سر شب دارم میگم ولی هنوزم تعطیل نشده😭😭😭

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

مثل سگ کار میکردم الان توان جسمیشو ندارم پریودی و این داستانا هدفای بلند مدت میچیدم الان وسطاش مجبورم خانه داری کنم و بچه بزام و بچه داری بکنم توی این شهری که من هستم مرد ها تصمیم گیرنده هستن دوست داشتم مدیریت خونه و برنامه ریزیا و تصمیما با من باشه و البته با مشورت خانوم گلم 😔😂 ولی نمیشه 

خودم به شخص مورد علاقه م پیشنهاد دوستی یا ازدواج میدادمبا تیشرت و شلوار میومدم دانشگاه بدون میکاپ تا ...

وای مورد دومی واقعا عالیه،دوساعت داریم آماده میشیم اونوقت اونا 5 دقیقه ای آماده ان🤣😑

مشغول نوشتن رمانمم😍