2777
2789
عنوان

شوهری که دوستت نداره

884 بازدید | 83 پست

آخرین باری که بهم ابراز محبت کرده باشه رو یادم‌نمیاد

یبار تودعوا بهم گف مامانم‌تورو انتخاب کرده نه من(ازدواج سنتی کردیم)

بهش میگم‌ ابراز محبت نداری میگه همینکه میرم سرکار یعنی دوستت دارم همینکه میگم‌مواظب باش اینجا پله هس زمین نخوری یعنی ابراز محبت

تونامزدی اینطوری نبود اصلا به بچه هاش هرروز محبت میکنه اما من انگار وجود ندارم

لعنت به ازدواج سنتی

جای من بودین چ میکردین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم ازدواجم سنتی بوده، هزار بار شوهرم گفته که من نمیخاستم زن بگیرم مامانم اصرار کرد زن بگیرم، یعنی حالم از این مردا بهم میخوره که فکر میکنن رستم دستانن

والا ما هم که دوست بودیم سه سال الان اپصاعمون همین 

دقیقا همبنارو‌ میگه شوهر منم 

اونوقت آنقدر قربونش صدقه پسرمون میره کم مونده سجده کنه یه بچه دو ساله 

بیوتی ام از نوع نچرالش...سعی میکنم شبیه خودم باشم ورژن خوب خودم باشم تا یه نسخه کپی و فیک از شخص دیگه ...

تو رو نمیدونم ولی اومدم همینجا به کسایی که میگن زبون ابراز علاقش اینه یا اینطوری عشقش رو نشون میده بگم غلط کرده

همه آدما ابراز احساسات کلامی و عاطفی نیاز دارن

مرد گنده چجوری بلد نیست چهارتا عشقم و دوتا گل خریدن رو؟ اگه میخواست میکرد گول نزنید خودتونو 

قبلا مردا به خاطر زنا جنگ میکردن حالا حاضر نیستن یه کلمه بگن؟

.She's somebody , not some body.  

والا منم ازدواجم سنتی بوده، هزار بار شوهرم گفته که من نمیخاستم زن بگیرم مامانم اصرار کرد زن بگیرم، ی ...

من بهش گفتم انقدر بی عرضه بودی نتونستی زنتم خودت انتخاب کنی لال شد

به جان خودم‌تو نامزدی میمرد برام