2777
2789
همش چندسال اختلاف داریم شب وروزم گریه شده ده سال ازهمسنام عقبم

اگه هزینه داری برو دانشگاه آزاد یا غیرانتفاعی بعد میتونی برای کارشناسی یا کارشناسی ارشد کنکور بدی یه دانشگاه خوب قبول شی اینجوری راحتره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه هزینه داری برو دانشگاه آزاد یا غیرانتفاعی بعد میتونی برای کارشناسی یا کارشناسی ارشد کنکور بدی یه ...

امسال کنکور دادم رتبم خوب میشه اون حس عقب افتادگی هی باهامه الان برم دانشگاه ازهمه بزرگترم حتی نمیتونم بابچه ترازخودم ارتباط بگیرم 

امسال کنکور دادم رتبم خوب میشه اون حس عقب افتادگی هی باهامه الان برم دانشگاه ازهمه بزرگترم حتی نمیتو ...

وای اینجوری نگو منم از الافی گفتم برم ادامه تحصیل بدم برم ارشد اگه قبول شم از همه همکلاسیام بزرگترم تازه شاید از استادامم بزرگتر باشم😐 شهریور نتایجم میاد 

خیلی سخته خیلی تلاش کنی ونرسی

منم تلاش کردم،خیلیم زیاد تلاش کردم،من پشت کنکوریم از دبستان درگیر آزمون تیزهوشان و کوفت و زهرمار شدم از بچگیم و نوجونیم هیچ لذتی نبردم،امسال می‌خوام این چرخه معیوب رو متوقف کنم ترازم لب مرز پزشکی تعهدی میشه،اگه قبول نشم میرم یه رشته پیرا متناسب با روحیاتم و سعی میکنم خوشحال باشم و اونجا موفق باشم

منم تلاش کردم،خیلیم زیاد تلاش کردم،من پشت کنکوریم از دبستان درگیر آزمون تیزهوشان و کوفت و زهرمار شدم ...

بهترین کارو میکنی عمرادم بهترین سرمایشه ازدستش نده ترازت چه حدودی میشه کاش من تعهدی میاوردم کنکور تیررو ول کردم امروز سه ساعت خوندم

بهترین کارو میکنی عمرادم بهترین سرمایشه ازدستش نده ترازت چه حدودی میشه کاش من تعهدی میاوردم کنکور تی ...

منم کم خوندم،حدود ۸۵۰۰،استان ما با تراز کمتر هم میشه قبول شد،پارسال دوستم با ۸۴۰۰ قبول شد،تو که ترازت بیشتره، حتما شهرای کوچیک استانتون رو انتخاب کن بنظرم میاری اگه تهران و اصفهان و شیراز و اینجور جاها نباشی