2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بیشتر منم نشد من هدفم دارو بود بخاطریه رویای پوچ عمرمم باختم

میدونی چیه من حس اینکه عمرمو باختم ندارم ولی تمام امید و انگیزم رفت دیگه نمیتونم بمونم پشت کنکور 

میرم دانشگاه امسال ولی الان حتی قدرت ندارم پاشم برا این چند روز خودمو جمع کنم 

از بخت بدم من کرمانشام متاهلم هستم ازاین خراب شده نمیتونم خارج شم من پارسال 8400بودم باورمیکنی حتی ر ...

انشالله، تو هر برهه‌ای تلاش کنی زمانی که فکرشو نمیکنی نتیجه شو میبینی

میدونی چیه من حس اینکه عمرمو باختم ندارم ولی تمام امید و انگیزم رفت دیگه نمیتونم بمونم پشت کنکور میر ...

27سالمه منم به خدا حتی دیگه توانایی دانشگاه رفتن درمن نمونده گاهی میزنه سرم کتابامو اتیش بزنم اونقدر که بین جزوه هام گریع کردم کاغذاشون چسبیده میخوای بری چه رشته ای

میشناسمت،کنکوریای اینجارو اکثرا میشناسم،واقعا پزشکی همه چیز نیست،نمیگم تو رشته آبیاری گیاهان دریایی ...

درود بر شما.

حرف حق.

من آدم‌هایی رو دوست دارم که از صدای بارون🌧، تماشای غروب خورشید🌅، بوی قهوه تازه دم‌ شده☕، شب های پرستاره🌠، صدای قدم‌های پائیز🍁، و خوندن یه غزل📖، هیجان‌زده می‌شن.

27سالمه منم به خدا حتی دیگه توانایی دانشگاه رفتن درمن نمونده گاهی میزنه سرم کتابامو اتیش بزنم اونقدر ...

پیرا اتاق عمل و پرستاری انتخاب میکنم کاش حداقل یکی از اینا بشه 

کلا پسرا ها رو میزنم هر چی خدا بخواد