2777
2789
عنوان

روش باطل سحری که باش نتیجه گرفتم

146 بازدید | 22 پست

من این روش را تو نی نی سایت یاد گرفتم خدا خیرش بده اونی که یادم داد. 

سرکه و کهلا را می‌گذاری ی جوش بخوره و بعد بر میداری از سر گاز .

میای میشینی پای سجاده و اون سکه و کهلا هم کنارت باشه. اول دو رکعت نماز به نیت یکی از امام ها که بش ارادت داری بخون. مثلا امام رمان، حضرت علی، و به شدت بت توصیه میکنم حضرت فاطمه.

بعد ۷ مرتبه سوره یس را باید بخونی، توی سوره یس ۷ تا المبین وجود داره. به هر مبینی که رسیدی فوت میکنی به سرکه کهلا و خیلی دلی، بگو خدایا به حق این ایات منو از شر جن و انس و دیو و پری حفظ کن. منو از چشم بد و نظر تنگ، از شر دعا و طلسم و جادو حفظ کن. خدایا خودم را به تو سپردم و خلاصه هر چی به دلته بگو. و دوباره ادامه سوره را بخون. 

بعد که تمام شد. دور تا دور خونه ، دم در ، بریز. 

اگر هم میخوای بخوری یا غسل کنی همین دستور را به جای سرکه و کهلا به اب بخون. باش غسل کن فقط ی تشت زیر پات باشه که ابی که میریزه تو فاضلاب نره و بریزی پای گلدون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بعضی ورد ها و سوره ها سنگینی داره من پارسال یاسین هفت مبین خوندم حالم خیلی بد شد تا ده روز شدیدا مریض شدم و درد داشتم 

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

قربونت بشم سوره که سنگینی نداره. به خصوص یاسین

نمیدونم گلم اما من واقعاً خیلی حالم بد شد تا حد مرگ رفتم یه عالم بزرگ وقتی منو دید بدون اینکه چیزی بگم گفت از سوره ها و مردهایی که خوندی اینجوری شدی

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

منبعش کو؟

در گوگل اسکالر سرچ کنید مقاله تاثیر کهلا سرکه و یاسین بر باطل کردن طلسمات، نوشته ابوجعفر بحرینی ، دانشگاه اوهایو.

منبع میخای مگه فکت علمی دارم برات میارم. اخه خود سحر و جادو را میتونی ثابت کنی که باطل السحر را ثابت کنی؟ 

من چیزی که یکی کاربرا گفته بود و شخصا انجام دادم و نتیجه اش را دیدم گفتم.