2777
2789

... از متصدی دفتر قضایی تا حتی بعضی قاضیا بهش پیشنهاد میدن؟؟

اینا حتی روزی به دو سه تا خانم همزمان پیشنهاد میدن!!

شما اطرافتون خانومی دیدید که این ماجرا براش پیش اومده باشه تعریف میکنید نتیجه اش چی شده؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خانما همون جا آبروشونو میبردن و باعث اخراج‌شون میشد بقیه حساب کار دستشون میومد

تو فامیل سابقه طلاق نداریم ما من خودم گاهی به طلاق فکر میکنم نمیدونم از کجا شروع کنم برا همین بی خیالش میشم🫤

خدا لعنتشون کنه ی مشت نجس

نمیدونم زنو بچشون چطوری تحمل میکنن!

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀
اگه خانما همون جا آبروشونو میبردن و باعث اخراج‌شون میشد بقیه حساب کار دستشون میومدتو فامیل سابقه طلا ...

اخه زرنگن میدونن چیکار کنن اولش یه نخ کوچیک میدن بعدش هم طرف رو مجبور نمیکنن