ice_girl_9617 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 590 عنوان خانمها بنظرتون چرا بانوانی که دنبال کارای اداری طلاقشون هستن 129 بازدید | 7 پست ... از متصدی دفتر قضایی تا حتی بعضی قاضیا بهش پیشنهاد میدن؟؟اینا حتی روزی به دو سه تا خانم همزمان پیشنهاد میدن!!شما اطرافتون خانومی دیدید که این ماجرا براش پیش اومده باشه تعریف میکنید نتیجه اش چی شده؟ عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀 1404/04/13 | 20:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
به_هیچ_کس_اعتماد_نکن عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 11396 عاقای قاضی تو دیگ چرا☹️ دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐
ماهی_آکواریومی عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 9671 اگه خانما همون جا آبروشونو میبردن و باعث اخراجشون میشد بقیه حساب کار دستشون میومدتو فامیل سابقه طلاق نداریم ما من خودم گاهی به طلاق فکر میکنم نمیدونم از کجا شروع کنم برا همین بی خیالش میشم🫤
ice_girl_9617 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 590 خدا لعنتشون کنه ی مشت نجس نمیدونم زنو بچشون چطوری تحمل میکنن! عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀
هانا1403 عضویت: 1404/02/11 تعداد پست: 2203 نمیدونم زنو بچشون چطوری تحمل میکنن! گآهی حس میکنم دیگه مردی نمونده مردی وجود نداره ی مشت نامردن ک دارن دنیا رو ب گند میکشن لایک نکن خواهر من
ice_girl_9617 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 590 اگه خانما همون جا آبروشونو میبردن و باعث اخراجشون میشد بقیه حساب کار دستشون میومدتو فامیل سابقه طلا ... اخه زرنگن میدونن چیکار کنن اولش یه نخ کوچیک میدن بعدش هم طرف رو مجبور نمیکنن عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀
ماهی_آکواریومی عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 9671 اخه زرنگن میدونن چیکار کنن اولش یه نخ کوچیک میدن بعدش هم طرف رو مجبور نمیکنن آها پس بهتره اهمیت ندی هیچ حرفی رو