2777
2789
عنوان

شوهرم دقیقا15روزه خونه نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 2606 بازدید | 107 پست
نه

پس واقعا خاک برسرش خیلی بی مسئولیته.  زن و بچه شیرخوارشو به چه امیدی ول میکنه بره 

الان واقعا دوسش داری و دلتنگشی یا بی پول شدی دوست داری بیاد

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارا   چو بود

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
به خواهرش زنگ زدم جواب نداد

بجا زنگ زدن به این و اون بچه رو بذار پیشمامانت برو محل کارش یه گوشه وایسا ببین بلخره شب بیرون میاد یا نه اگه اومد برو دنبالش ببین کجا میره

۱ ماه کسی تو‌ماشین نمیتونه بخوابه کارشم اگه مال خودش نباشه و تو شرکتی جایی باشه بهش اجازه نمیدن شب بمونه!

حالا دعوا سر چی بود؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
پس واقعا خاک برسرش خیلی بی مسئولیته. زن و بچه شیرخوارشو به چه امیدی ول میکنه بره الان واقعا دوسش دا ...

دلتنگشم هستم

ولی خب روم نمیشه همه چیوبگم بابام بگیره

میشه برای نی نی دارشدنم صلوات بفرستین..💗تازه عروس  نظراتتون برام قابل احترامه  
بجا زنگ زدن به این و اون بچه رو بذار پیشمامانت برو محل کارش یه گوشه وایسا ببین بلخره شب بیرون میاد ی ...

تاپیکای قبلموبخون لطفا

میشه برای نی نی دارشدنم صلوات بفرستین..💗تازه عروس  نظراتتون برام قابل احترامه  
بابام اقدام نمیکنه میترسه بچه رو ازم بگیرن تاپیکای قبلموبخون

حضانت بچه تا هفت سال با مادره در هر صورت

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
15روزه رفته دریغ حتی یه پیاااام

شاید مرده خبر مرگش

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

یعنی داره خیانت میکنه؟

بعید نیس مگه میشه 15روز بی خبر رفت

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

پیام بدم بهش؟ هرچند بارها قبلابی جواب مونده

چرا نمیری شکایت کنی 

میترسم لج کنه بچموبگیره وگرنه ازخدامه

عزیز دختر تا 9سال پیش مادره بعدنه سال هم خودش تصمیم میگیره کجا باشه،وا الان شکایت کنی اون مقصره که غیب شده ،نمیتونه بچه رو ازت بگیره مگه شهر هرته

این مرد ارزش نگه داشتن داره؟ ارزش داره التماس کنی برگرده؟ این مرد نیست پرنسسه بجای اینکه مشکل رو حل کنه مثل بچه ها ازش فرار میکنه و فاقد درک و شعوره چرا التماس کنی بیاد اخه؟ 

اعتماد کردن به ادم های بیهوده یعنی نابود کردن خودت با دست های خودت