2777
2789
عنوان

شوهرم دقیقا15روزه خونه نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 2606 بازدید | 107 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی درک نمیکنم وقتی سابقه داشته حتی یک ماه نیاد خونه چرا بچه دار شدی از این ادم؟ گناه اون بچه چیه

اعتماد کردن به ادم های بیهوده یعنی نابود کردن خودت با دست های خودت

مگ میشه ی مرد ۱۵ روز بدون رابطه و خونه و غذا بمونهاونم ب بهونه قهر؟

قبلامیگفت ک تو اداره یاماشین میمونه

میشه برای نی نی دارشدنم صلوات بفرستین..💗تازه عروس  نظراتتون برام قابل احترامه  
ولی درک نمیکنم وقتی سابقه داشته حتی یک ماه نیاد خونه چرا بچه دار شدی از این ادم؟ گناه اون بچه چیه

قبل بچه انقدر بد نبود

آنلاین میشه

عزیزم چه دل بزرگی داری چرا کاری نمیکنی ،دیده شما کاری نمیکنی براش عادی شده،به همون خواهرش که زنگ زدی جواب نداده پیام بده 15روزه داداشش از خونه رفته وجواب نمیده بگو تا الان صبرکردم ولی دیگه باید تکلیفم مشخص کنم مجبورم شکایت کنم ،نفقه ومهریه روبزارم اجرا،برو شکایت کن صورت جلسه کن که 15روزه خونه نیومده چندنفرم شاهد بگیر،پیاماتم نگه دار به عنوان مدرک که جواب نداده،شکایت کنی خیلی به ضررش میشه،فقط لطفا بیخیال نشو ،یه کاری کن

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

قبل بچه انقدر بد نبود

خیلی دلم میسوزه برای بچه ها چون براشون تروما میشه 

بنظرم اصلا زنگ نزن برگرده چون خودتو کوچیک میکنی و شوهرت رو بدعادت

اعتماد کردن به ادم های بیهوده یعنی نابود کردن خودت با دست های خودت

قبلامیگفت ک تو اداره یاماشین میمونه

دروغ گفته ،اینقد ساده نباش،خب برو اداره ببین اونجاست یا نه ،اصلا منتظر بمون از در اداره میاد بیرون یا نه تعقیبش کن ببین کجا میره

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

دروغ گفته ،اینقد ساده نباش،خب برو اداره ببین اونجاست یا نه ،اصلا منتظر بمون از در اداره میاد بیرون ی ...

بابام میگه هیچ اقدامی نکنیم برم طبقه پایین خونه بابام اینا بابچم زندگی کنم

اره برو همونجا فعلا هیچی نگو تا دستت به گوشیش برسه بزن خورد وخاکشیرش کن تا دیگه مدرکی نداشته باشه همه رو نابود کن چنان با سنگ بزن که پودر بشه گفت بگو دزد زده به من چه

بابابات برو در اداره نامحسوس تعقیبش کن اگر چیزی باشه مدرک داشته باشی دستت پر باشه