2777
2789
عنوان

شوهرم دقیقا15روزه خونه نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 2606 بازدید | 107 پست
یعنی داره خیانت میکنه؟

صددر صد سرش گرمه از قصد اینطوری میکنه بره به اون یکی برسه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوام از این ناراخت ترت کنم ولی طبق تجربه حرف میزنم هیچ نری تا جایی نداشته باشع قهر نمیکنه بره عوضی های خاعن منتظرن تقی ب توقی بخوره‌قهر کنن گورش گم کنن

ببخشید تند رفتم

خدایااا عاااشقتم....مرسی ک هوامو داری!😍
پیام بدم بهش؟ هرچند بارها قبلابی جواب مونده

نه اصلا هیچی..................................همینکه بفهمه برات مهم نیست میاد

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

نمیتونم اصلا سرپا بشم

الهی بگردم

تایپک قبلیتو خوندم تو خیلی جوونی اونم ک ۲۰ سال ازت بزرگتر 

بنظرم ی مشاور برید بعد اگ کنار نیومدید طلاق بگیرید

اینجوری تو حیف میشی .. بعد تو دیگه ینفر نیستی تو دو نفری با بچت.. 

ب زور هم که شده بلند شو 

نگا به اون طفل معصوم بکن دلت میاد مادرش افسرده باشه اخه؟  حیف توعه.

و خدا چاره کند این همه دل‌ تنگی را ..
آره فقط دنبال بهونه بود ازخونه بره

پس سرش یجا با یه هرزه ایی گرمه هیچ کس زنش و اینجوری ول نمیکنه بزاره بره 

توام برات مهم نباشه نیست بخودت و دخترت اهمیت بده 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

۹۰ درصد مردها همینن نظری ندارم  خودم از تو بدترم

من این هفته زایمانم هست شوهرم ول کرده رفته با دوتا لنگه خودش عملی ی خونه اجاره کرده فقط مواد میکشه  توهم میزنه فوش میده  

تهدید طلاق میکنه  الان ک نیاز آرامش دارم الان ک درد دارم میترسم واس زایمان ول کرده 

همش میگم کاش سر زایمان بمیرم تموم بشم