2777
2789
عنوان

شوهرم دقیقا15روزه خونه نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 2606 بازدید | 107 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۹۰ درصد مردها همینن نظری ندارم خودم از تو بدترممن این هفته زایمانم هست شوهرم ول کرده رفته با دوتا ل ...

چرا تو بمیری اونا باید بمیرن...خودتون کم نبینید 

خدایااا عاااشقتم....مرسی ک هوامو داری!😍
آره فقط دنبال بهونه بود ازخونه بره

پیام نده بی تفاوت باش حتی وقتی برگشت خونه خیلی بی تفاوت باش مثلا جلو تلویزیون یا درحال اشپزی نرو سمتش یجور رفتار کن ک برام اصلا اهمیت نداری

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

منتظرى بابات اقدام كنه ؟؟؟؟بچه تا ٧ سالگى با مادر هست خيالا راحت ١٥ روز و نه تو ماشين بوده نه اداره ...

بنظرت کجابوده؟ 

چجوری بایداقدام کنم؟ 

میشه برای نی نی دارشدنم صلوات بفرستین..💗تازه عروس  نظراتتون برام قابل احترامه  
آره فقط دنبال بهونه بود ازخونه بره

چن سالته همسرت چن سالشه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

پس سرش یجا با یه هرزه ایی گرمه هیچ کس زنش و اینجوری ول نمیکنه بزاره بره توام برات مهم نباشه نیست بخو ...

خیلی سخته

میشه برای نی نی دارشدنم صلوات بفرستین..💗تازه عروس  نظراتتون برام قابل احترامه  
خیلی سخته

چن سالتونه جفتتون