2777
2789
عنوان

مامان بابام خیلی خاهرمو کتک میزنن

387 بازدید | 27 پست

خاهرم ۱۰ سالشه اگه باب میل خانواده رفتار نکنه خیلی کتکش میزنن خیلی دلم میسوزه هی میگم نزنیدش گناه داره با حرف بهش بگید ب منم فوش میدن اینارو الان دارم با گریه مینویسم . کلا تو خونمون همیشه دعوا بوده عشق بین پدر مادر نبود همش تحقیر بود الان ک ۲۱ سالمه اونقدر تو خونمون فوش بهم دادن و تحقیرم کردن ک اعتماد ب نفسم صفره خودمو دوست ندارم اگه ی لک بیوفتع رو بدنم فقط دنبال اینم درمانش کنم مبادا کسی بگه بدنش اینجوریه. هیجوقت شاهد محبت و قربون صدقع بین پدر مادرم نبودم... همیشه بقیه رو تو سر ماها میزنن . خاهر بزرگترمم انقدر اذیتش کردن و بهش سخت گرفتن زود ازدواج کرد ...همیشه با خودم میگم وقتی رفتم سر خونه زندگی خودم وقتی بچه اوردم سعی میکنم بهترین همسر و بهترین مادر باشم هیچوقت دوست ندارم مثل پدر مادرم باشم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط ادمی رو دوست دارن ک باب میل اون ها بپوشه بگرده بخوره و اطاعت کنه ازشون.

خب یه بچه ده ساله مثلا چکار میکنه که میزننش؟ 

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

فکر کن داری با دو تا بیمار زندگی میکنی اینجوری لااقل اعصابت آروم میشه انشاالله با یه آدم خوب ازدواج ...

واقعا بیماری روانی دارن. پدرم ی ادم ب شدت شکاک هست اگه با ی مرد صحبت کردی مثلا خاست ازت ادرس بگیره هزار جور قصه تو ذهنش میبافه