2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قلم چی من پرسیدم شهر خودمون گفت 14 و بنظرم برای من خیلی زیاده الان

به مشاورم گفتم ایشون بهم گف فعلا دانلود کنم خونه بزنم

خودش هر جمعه ویس کامل طولانی تحلیلش رو برام میفرسته 

و باهم ریشه یابی میکنیم

از مهر هم ماز مینویسم احتمالا ک هزینش کمتره

در کل تجربه من میگه شما بودجه ت رو بزار برای یه مشاور کاربلد ، اون خودش راجب آزمون و تست و روش مطالعه و همه چی کمکت میکنه و رات میندازه 

یه دختر پر تلاش که آرزوش قبولی رشته و دانشگاه مورد علاقشه🥹 تو بجنگ برای هدف قشنگت، اون بالا سری هم دستتو میگیره کمکت میکنه 💓اگه دیدین زياد دارم پست میذارم بهم بگین چون اینجا فقط برای تایم استراحتامه و امسال سر هدفم و کنکور  خیلی جدی ام💝 خدایا شکرت برای بودنت🌸

قلم چی من پرسیدم شهر خودمون گفت 14 و بنظرم برای من خیلی زیاده الانبه مشاورم گفتم ایشون بهم گف فعلا د ...

منم مشاور دارم

ضمن این مازم میرم 

بله درسته هزینه قلم چی واقعا زیاد بود برای آزمون تنها 

مشاورم گفت قلم چی ولی خودم دودلم اول به خاطر هزینش بعدم میترسم نرسم تحلیل کنم اینا گفتم اگه سنجش مناسب تر باشه همون سنجش رو انتخاب کنم

عزیزم اگه همه چیتون درست باشه و با برنامه و تست و مرور عالی جلو برید با هر آزمونی نتیجه میگیرین

من یادمه پارسال کنکور داشتم سنجش میدادم 

اونم ماهی یکبار نه بیشتر 

ولی چون مشاورم بهم یاد داده بود چجوری با کمترین هزینه بهترین نتیجه رو بگیرم ، رتبه مم سه رقمی شد

و واقعا بهم ثابت شد اول مهم اینه خودت بخونی دوم مشاوری باشه که یادت بده درست بخونی

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣

من خودم می‌خوام قلم چی برم بخاطر داوطلب زیادش که خودمو محک بزنم و ازموناشم خوبه دو هفته یکبار

در آخر برای جامع های سنجشم شرکت میکنم که خیلی نزدیک کنکور هس سطحش و سوالاتش 

واقعا درستهجسارتا عزیزم رشتتون تجربی بود؟

اره عزیزم پزشکی آوردم🩺❤️

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣
موفق باشی عزیزماگه برات مقدوره میشه بگی از کی جدی شروع کردی و روزانه چقدر خوندی؟

حقیقتا از مرداد شروع کردم . اولش دو سه هفته خوب خوندم بعد خسته شدم، برنامه هام سنگین بود، استرسم زياد شد و تو همون تایم 4 تا مشاور عوض کردم. پنجمیش از آبان شروع کرد باهام و چون خیلی غیر منسجم و نوسانی خونده بودم برام شروع از صفر از آبان گذاشت . اون موقع با روزی 5ساعت برنامم شروع شد تا 2 هفته مونده کنکور که راحت 13ساعت میخوندم