2777
2789
عنوان

راهنمایی برای پخت نذری تاسوعا

90 بازدید | 12 پست

بچه ها یسوال برا یک کیلو ونیم سبزی خورشتی آب‌پز شده چقدر لوبیای پخته و گوشت لازمه؟ بعد چقدر برنج رو جواب میده؟ چند کیلو برنج بزارم؟؟؟؟

تورو خدا راهنمایی کنید اولین ساله میخوام قرمه سبزی درست کنم اما نمیدونم چقدر باید بزارم و آماده کنم

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
خب برا چند نفر میخوای بپزی؟؟

نمیدونم فقط انقدر سبزی خورشتی دارم ، میخوام بدونم برا چند نفر میشه که پرس بخرم و اینکه چقدر باید برنج وگوشت بخرم و چقدر لوبیا اضاف کنم

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم فقط انقدر سبزی خورشتی دارم ، میخوام بدونم برا چند نفر میشه که پرس بخرم و اینکه چقدر باید برن ...

خوب هدفت چندتاس

برای ۱۳ ۱۴ نفر شاید بشه

یک و نیم پیمونه لوبیا با حدود یک کیلو برنج

برای همین میگم هدفت چندتاس که برنجت مشخص بشه

گوشت هم از نیم کیلو میتونی بریزی تا یک کیلو که خوب حسابی پرگوشت بشه

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

خوب هدفت چندتاسبرای ۱۳ ۱۴ نفر شاید بشهیک و نیم پیمونه لوبیا با حدود یک کیلو برنجبرای همین میگم هدفت ...

یعنی نیم کیلو لوبیا پخته شده؟؟؟ 

یه کیلو برنج میشه ۶ تا پیمانه سرپر ،اینجوری یعنی فقط ۶ تا پرس درمیاد از یک کیلو ونیم خورشتی!! 

میدونی من فقط چون اینقدر سبزی دارم میخوام همین اندازه رو خورشت کنم اما برنج نمیدونم چقدر بزارم که اضاف نیاد زیاد

سبزی با گوشت ولوبیا به حدودای ۲۰ نفر میشهلوبیا نزدیک یه کیلو یه خرده کمتر بریز مثلا ۸۰۰ گرمگوشتم نفر ...

وای واقعا یعنی با این مقدار میتونم ۲۰ تا پرس نذری بدم؟؟؟؟ بخدا عالی میشههه

سبزی آبپز ؟ مگه سرخ شده نمیریزی

🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉

وای واقعا یعنی با این مقدار میتونم ۲۰ تا پرس نذری بدم؟؟؟؟ بخدا عالی میشههه

آره عزیزم بنظرم ۲۰ تا بشه

چون سبزی نفری ۱۰۰ گرم باشه شما برای ۱۵ نفرسبزی داری

لوبیا وگوشتم اضافه بشه بیشترمیشه برنج ۲۰ یا ۲۲ تا خیس کن

باز از بقیه بپرس 

یعنی نیم کیلو لوبیا پخته شده؟؟؟ یه کیلو برنج میشه ۶ تا پیمانه سرپر ،اینجوری یعنی فقط ۶ تا پرس درمیاد ...

عزیز تو داری با بشقاب غذا حساب میکنی من با ظرف غذا

یک کیلو برنج چون میخوای توش ظرف خوشت بذاری یا حتی اگر بخوای توش برنج بریزی روش خورشت بریزی همین مقدار تا ۱۳ نفر جوابه

باز اگر خودت روی حرف من اصلاحیه زدی که یک کیلو بشه برای شش نفر خوب به همون مقدار برای خودت اندازه رو کم و زیاد کن

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

عزیز تو داری با بشقاب غذا حساب میکنی من با ظرف غذایک کیلو برنج چون میخوای توش ظرف خوشت بذاری یا حتی ...

اها نه گلم چون من ظرف برنج و خورشت رو جدا میخوام بگیرم پرس برنج و کاسه برا خورشت ازین کوچیکا ، پس تقریبا دو کیلو برنج کافیه که بشه تقریبا ۲۲ تا پرس درسته

آره عزیزم بنظرم ۲۰ تا بشهچون سبزی نفری ۱۰۰ گرم باشه شما برای ۱۵ نفرسبزی داریلوبیا وگوشتم اضافه بشه ب ...

پس همون ۳ کیلو میشه برنج ،آفرین دقیقا یه ملاقه میشه تقریبا همون ۱۰۰ گرم تو هر کاسه خورشت با دوتا کف گیر برنج، خوب میشه اندازه اش درسته؟؟؟

پس همون ۳ کیلو میشه برنج ،آفرین دقیقا یه ملاقه میشه تقریبا همون ۱۰۰ گرم تو هر کاسه خورشت با دوتا کف ...

آره اگه هریه کیلو برای ۶ نفرباشه سه کیلو برای ۱۸ نفره که شما یکم کمتر بکشی تو ظرف ۲۰ نفره جواب میده 

قبول باشه التماس دعا