2777
2789

ی کتاب بگید درمورد دفاع مقدس و یا درباره شهدا که خیلی خوشتون اومد

یا فیلمی که در این باره بود و خوشتون اومد

من تک تیرانداز خیلی دوست داشتم

همچنین از اخراجیا ام نمیشه گذشت😂😍

البته کتاب لهوف ام خیلی خوب 

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در مورد کربلای ۴ بخونید، در عین توانایی خیلی مظلوم‌اند ...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

کتاب من زنده ام(در مورد ۴ زن اسیر ایرانی در زندانهای بغداد که بعد از فکر میکنم ۸ سال آزاد شدن)،یادت باشه(زندگینامه شهید مدافع حرم سیاهکالی مردای)،خاتون و قوماندان(زندگینامه شهید فاطمیون ابوحامد توسلی)؛قصه دلبری(زندگینامه شهید محمدحسین خانی اگه فامیلشو اشتباه نکنم)؛سرباز روز نهم(زندگینامه شهید مصطفی صدر زاده) 

فیلم:درخت گردو(در مورد جنایت جنگی و بمب شیمیایی سردشت توسط صدام)

شبی که ماه کامل شد(جنایات عبدالمالک ریگی و گروهکش)

سقوط:(جنایات داعش در سوریه)

ویلایی ها

موقعیت مهدی

غریب