2777
2789

دوستان کسی نخواد ازدواج کنه با حرف پدر و مادر و فامیل و محله شون باید چیکار کنه

و اینکه اگ دختری ازدواج نکنه یعنی بدبخت میشه؟

راستش اگه قرار بود به حرف بقیه زندگی کنیم، بهتر بود میمردیم چون دهن مردمو نمیشه بست!

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نگرش خودت مربوطه.

من آدم‌هایی رو دوست دارم که از صدای بارون🌧، تماشای غروب خورشید🌅، بوی قهوه تازه دم‌ شده☕، شب های پرستاره🌠، صدای قدم‌های پائیز🍁، و خوندن یه غزل📖، هیجان‌زده می‌شن.

نه...فامیل ما ازدواج نکرد خیلیم خوش بخته...بلاخره تابو شکنی سخته باید مقاومت کنه.

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

نه عزیزم 

مگه هر دختری ازدواج کرد خوشبخت شده حتما؟

شاید قبلا اگ کسی ازدثاج نمیکرد خیلی سخت بود براش

اما این دوره زمونه با مردای الان و مستقل شدن خانوما و بالا رفتن سواد جامعه اصلا اینجوری نیست ازدواج یه انتخابه برای خانوم

بدبخت که نه اما شما یک بار فرصت زندگی دارین و اگه در مقطع طلایی زندگیتون تصمیم بر عدم ازدواج گرفتین اونوقت در سالهای بعدی زندگیتون دیگه ممکنه راه برگشت نداشته باشین. یعنی به سنی میرسین و می بینین که نه همسری، نه بچه ای و خدایی ناکرده ممکنه خیلی بی هدف بشین. چون نیاز طبیعیه آدم هست و با چیزهای دیگه ای مثل درس و شعل و ... پر نمیشه

نه عزیزم مگه هر دختری ازدواج کرد خوشبخت شده حتما؟شاید قبلا اگ کسی ازدثاج نمیکرد خیلی سخت بود براشاما ...

ببین من الان خودم پدر مادرم از اول ازدواج باهم مشکلداشتن بچه بدبخت هم آوردن اون بچه هم بد بخت شد حالا خودشون بیچارن و از هم جدا بعد ب من میگن ازدواج کنم حالا خودشون زندگی درست داشتن دلم نمیسوخت ازینکه ب من اسرار میکنن

کی گفته با درس و شغل پرنمیشع این افکارپوسیده قدیمی هست

ببین تو این تاپیک رو زدی که فقط برای تصمیم خودت از بقیه تائید بگیری؟ چیزی که دارم بهت میگم از روی دلسوزیه نه شعارهایی که بعضی کاربرها اینجا دادن.

دلیل حرفهام هم در این سایت خودتون بگردین و کاربرهایی رو پیدا کنین که موقعیت ازدواجشون رو به بهانه های واهی از دست دادن و موقعی که کله شون گرم بود، ازدواج نکردن و آخر جز پشیمانی چیزی نصیببشون نشد.

من درک میکنم که پدر و مادرتون، تجربه ی ناموفقی از ازدواج رو بهتون نشون دادن اما لطفا لطفا این زندگی رو مبنایی برای قضاوت قرار ندین. ازدواج های موفق هم ببینید که چه خانواده خوشبختی رو کنار هم تشکیل دادن و با کمک هم پیشرفت کردن.

شما نیاز عاطفی دارین، نیاز به مادر بودن و نیاز های دیگه که تا آخر عمرتون مثل ربات نمی تونید فقط درس و شغل و ... ادامه بدین. خب بعدش چی؟ 

پس من نمیگم زیر بار هر ازدواجی برو؛ بلکه دنبال یک ازدواج موفق باش. لازمه اش هم مطالعه و شرکت یا دیدن سمینارهای ازدواجه که ملاکهای ازدواجو یاد بگیری، راهکارهای ازدواج موفق و نحوه تعاملات در زندگی رو یاد بگیری