2777
2789

خیلی قدیمی شدن دیگه

فیزیک زمین زیست

این سه تا رو مطمئنم تغییر اساسی داشتن

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز راجب تاپیکی که ترکید اینجا اومدم پاسخ بدم 

جالبه کارهای خونه هم بردوش زن  نیست‌..و حتی برا بچه داری و شیر دادن میتونن مزد طلب کنن از شوهرشون امان از عرف خراب ما که همه چیو میندازه گردن زنها.این ایراد اسلام نیست ایراد از فرهنگ غلط ماست که خود ما زنها گاها باعثشیم .هینجا یکی بیاد بگه عروسمون میگه مهریه میخوان یا حق شیر میخوام یا کار تو خونه نمیکنم ببین همه چطور راجبش بد میگن .درصورتی که خدا این اجازه رو داده .ولی عرف نمیپذیره 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی