فرودگاه مهر آباد قرار بود دوشنبه واز بشه که نشد امروز پرواز به مشهد بود از استانبول اما لغو شد و فعل ...
امروزامام بازه میتونیدتماس بگیرید
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
فرودگاه مهر آباد قرار بود دوشنبه واز بشه که نشد امروز پرواز به مشهد بود از استانبول اما لغو شد و فعل ...
مهرابادبله اماامروزپرواز فلای دبی فرودگاه امام نشست
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هر طلا فروشیه به سودی بر میداره بعد این که من کردم بند میخوام بگیرم اجرتش بیشتر از طلا های دیگه هست ...
نه تومن که خیلیه خب سکه بخر که اجرتم نداره فقط از طلافروشی معتبر کلا طلا در بلند مدت سوده حتی اگر الان کمی گرون بخری ما سال 90بود فک کنم سکه تمام 900ت خریدیم بعد شد 70میلیون اون زمانم یهو طلا کشید پایین ولی تو بلند مدت سود میکنی البته سود که نمیشه گفت بهش فقط،ارزش پولت حفظ میشه و میگی خوب شد خریدم