2777
2789
عنوان

طلا بعد جنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1707 بازدید | 78 پست
اخبار نگاه نمیکنی عزیزم

خبری نیست فعلاخیالت راحت

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خواهش جو ندین حتی اسمشم ب خیلیا استرس میده هرچیشد میفهمیمم دیگ نیازی ب بوق و کرنا نیس (جنگ)

اره بوق نزنن اژیرم ک نیس پناهگاهم ک نیس بشینن خونه هاشون صاف بیافته روسرشون🤔

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرواز ها شروع نشده فقط پرواز های داخلی هست

امروزازدبی پروازداشتیم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ربطش تو آسمونه وقتی ملت سوار هواپیما بشن تو باشی قبول میکنی سوارشی ت این وضعیت دیگ اعتماد سخته پس وق ...

عزیرم خود مسئولان هم نمی دونن قراره جنگی بشه یا نه ولی اختمال درگیری رو میدن شما دقت کنی به حرفاشون میگن آتش بس موقت هر کدوم دارن صلاح خریداری میکنن چون کلا اسرائیل مشهوره به نقض آتش بس ولی خب معلوم نیست کی جنگی دوباره پیش بیاد پس میان تا وقتی هنوز اتفاقی نیفتاده زندگی عادیشون رو ادامه میدن ببین بعدش چی میشه پرواز ها برای همین شروع به کار کردن

بخر بابا مگه ۱۰۰ گرم ۲۰۰ گرم میخوای بخری یه گردنبنده دیگه بعدم نمیخوای بفروشی که میخوای استفاده کنی پس بدون تردید بخر ، کسی که قیمت طلارو انقدر میشنجه میکنه و مشورت میکنه واسه خرید میخواد روی طلا سرمایه گذاری کنه و گرم بالا بخره نه واسه یه گردنبند 

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏
نه به نظرم میاد پایین چون اگه توافق نکنن بازم جنگ میشه در شرایط جنگی طلا مارا چه سود

در زمان جنگ خدای نکرده از قضا قیمت طلا میره بالا وقتی جنگ بشه کی فکر گرونی ارزونی طلا میشه چون طلا هم داشته باشی تو جنگ به دردت نمیخوره پول نقد بیشتر به درد میخوره 

نمی‌دونم اما فرودگاه مهر آباد بسته هست

امروزبعد ۲۰روزیه پرواز ازدبی نشست  

امروزبعد ۲۰روزیه پرواز ازدبی نشست

فرودگاه مهر آباد قرار بود دوشنبه واز بشه که نشد امروز پرواز به مشهد بود از استانبول اما لغو شد و فعلا اعلامیه دادن که شنبه مهر آباد واز میشه فرودگاه