2777
2789
عنوان

من با این نامزدم چه خاکی تو سرم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 70 پست
‌پیش مشاور برو حتما کمکت میکنه چطور باهاش رفتار کنی یا بدردت میخوره یا نهشوهر خاله ام پول جهیزیه رود ...

اره این یه طرفه تصمیم میگیره بعد تعیین تکلیفم میکنه میگه یه میلیارد بدین اخه اصلا حالیش نیست چرا یه جا باید یه میلیارد پول بدن بهش

حالا این هیچی اینکه هیچی نشده تو زندگی داداشم دخالت میکنه رو کجای دلم بزارم🤦‍♀️🤦‍♀️

اگر میبینی واقعا ادم پررویی هست، جدی بیششتر فکر کن، من جای تو نیستم که نظر بدم ولی خوب و عمیق فکر کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره این یه طرفه تصمیم میگیره بعد تعیین تکلیفم میکنه میگه یه میلیارد بدین اخه اصلا حالیش نیست چرا یه ...

درسته حتما پیش مشاور برو 

اینجوری تو کل زندگیت به مشکل بر میخوری 

اگر میبینی واقعا ادم پررویی هست، جدی بیششتر فکر کن، من جای تو نیستم که نظر بدم ولی خوب و عمیق فکر کن

موندم واقعا تالا چندبار فرصت دادم بهش ولی بدتر از قبل ناراحتم کرده فکر میکنم هیچ تفاهمی نداریم چندروز پیش بهم میگفت رومخش را میرم و همش زر میزنم انقد توهین کرده بهم بدجوری خستم 🤦‍♀️

ببین اینها همش نشونه هست خدادوست داره حتما تجدیدنظر کن. بعدمیگه کادوهایی که قراره تومراسمای مختلف بدن پولشو بگیر بعدمیگه سیسمونی پولش بگیرو و......... اینجورآدما تغییر نمیکنن بهشون میگن تیغ زن و فرصت طلب

بعدا برادرت زن بگیره همش اوقات شمارو تلخ میکنه که فلان هزینه کردین براش منم میخوام

وخدایی که به شدت کافيست✅. خدایا پناه همه بی پناهان باش✅

ببین اینها همش نشونه هست خدادوست داره حتما تجدیدنظر کن. بعدمیگه کادوهایی که قراره تومراسمای مختلف بد ...

دقیقا اون روز دختر دایی هم‌میگفت این فردا هرچی بشه میگه پولشو بدین بعد میبره با اون پولا پیشرفت میکنه توروم دیگه ادم حساب نمیکنه🫠🤦‍♀️

بزن تو دهنش‌گمشه عوضی پرووووو وای خدا

چطور به یکی ک نمیشناسین اینجور میگین؟

حالا استارتر شاید خواست دردودل کنه، باید آرومش کنین نه که اینجور نمک بریزین رو زخم

خدایا عاقبتم رو ختم به خیر کن اللهم عجل لولیک الفرج 
چرا داری تحملش میکنی😐دوست پسری بیش نیست که ولش کن

حالا استارتر شاید خواست دردودل کنه، باید آرومش کنین نه که اینجور نمک بریزین رو زخم

چرا موندی تو این رابطه

ردش کن بره پیکارش.

از من راه حل بخوای همیشه راه حلم جداییه. مگه چقدر عمر داری بزاری پای این روانی که تربیتی که مادرش نک ...