۴ماهه باهمیم انقد اذیتم کرده نگم رسما دارم کچل میشم انقد حرص خوردم مو رو سرم نمونده شاهکار جدیدشم چند روز پیش باهم بودیم برگشته بم میگه به بابات بگو جای جهیزیه یه میلیارد پول بده بم خونه عوض کنیم وسط شهر باشه بعد برگشته میگه داداش مجردتم یه جوری زنش بدین بزاره بره اصلا هاجوواج مونده بودم الانم چند روزه قهر کرده عین بچها بهم میگه عقل نداری نمیفهمی وسط شهر باشیم خوبه منم بهش گفتم لوازم خونه بخوایم خودمون بگیریم تا چندسال باید قسط بدیم من چیکار کنم واقعا تو این وضع
خب بگو عزیزم جهیزیه رو که بابام نمیخاد نقدی بخره همشو قسطی برمیداره کم کم پولشو میده الان یک میلیار ...
اصلا حالیش نیست عزیزم همش به زور میگه پولو بدن خونه بخرم در صورتی ک یه خونه داره منم هرچی میگم با همون خونه زندگی رو شروع کنیم میگه نه باید پول بدن وسط شهر خونه بگیرم خستم کرده اصلا🫠🤦♀️
اصلا حالیش نیست عزیزم همش به زور میگه پولو بدن خونه بخرم در صورتی ک یه خونه داره منم هرچی میگم با هم ...
خب شرط بزار خونه گرفتی باید به نام منم بزنی در ازای پولی که دادم مثلا سه دونگ سه دونگ باشه.با این حرفش دیگه کلک هم بخواد بزنه نمیشه.بعدش بگو وسیله های خونه رو بریم قسطی بگیریم پس چون دیگه بابات وظیفه ای نداره در قبال خریدش.چند جا ببرش بزار قیمت های نجومی وسایل خونه رو ببینه کرک و پرش بریزه شاید پشیمون شد از حرفش کمی بخودش اومد.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب شرط بزار خونه گرفتی باید به نام منم بزنی در ازای پولی که دادم مثلا سه دونگ سه دونگ باشه.با این حر ...
ببین حس میکنم از این ادمای خیلی بلندپروازه ک بعدا با کله میخوره زمین اصلا هرچی میگی انگار نمیفهمه چندبار بهش گفتم ک وسیله خونه خیلی گرونه چطوری میخوای قسط بدی همش میگه تو کاریت نباشه من میدم بعد تازه وام ازدواج میخاد برداره یه وام دیگه چندماه پیش برداشته والله من خیلی استرس میگیرم زندگی با این همه قسط شروع بشه
ببین حس میکنم از این ادمای خیلی بلندپروازه ک بعدا با کله میخوره زمین اصلا هرچی میگی انگار نمیفهمه چن ...
جوونای الان میخوان یه شبه همه چی داشته باشن نمیگن کم کم باید تهیه کرد.یه پسره دوسال پیش از شوهرم یه لپ تاپ گرفت بهش چک داد چند ماه بعد موعد چکش رسید این چکش پاس نشد پسره چندین چک برگشتی داشت هنوزم که هنوزه پول شوهرم رو نداده خیلی بلند پرواز بوده برای مغازه ش جنس میاره چک میکشه و خیلی چک های دیگه.هنوزم پول شوهرم رو نداده اون لپ تاپ رو برای هدیه دادن به دوستش خریده بود ینی این بشر جیبش رو نگاه نمیکرد فقط راه میرفت چک میکشید خودشو بدبخت کرد شوهرم دیگه از خیر پولش فعلا گذشت چون واقعا هنوز طلب کارهای زیادی دنبال پولشونن بازهم بهش فرصت داد.یا یه نمونه فامیلم پول یه خونه معمولی شصت هفتاد متری دستش اومد نخرید باز رفت مستأجرشد گفت من خونه بزرگ و عالی میخوام.جوونای امروزی چشونه.والا ما هم از صفر شروع کردیم شوهرم ماهی پونصد تومن میگرفت دوشیفت کار میکرد تو یه خونه داغون مستاجر بودیم کم کم اومدیم بالا.بابام همیشه میگه اندازه جیبتون خرج کنید خودتونو بدهکار نکنید الان کسی بدهکار باشه هیچکس نمیتونه کمکش کنه هرکس تو مشکلات خودش مونده خصوصا تو این کشور.نمیشه پیشرفت کرد سریع مگر دزدی و..
نه اتفاقا وضع مالی خودشون خیلی بهتر از ماست اصلا نمیفهمم چرا دنبال پول میگرده انقدر
نکنه میخاد تیغ بزنه شمارو بعد فرار کنه بره خارج.مورد دیدم پسره عقد کرد دختره مهریه شو گذاشت اجرا و طلاهاشم میخاست بفروشه بره خارج خانوادش هم میدونستن.اینا بموقع فهمیدن وکیل گرفتن از چنگش درآوردن
جوونای الان میخوان یه شبه همه چی داشته باشن نمیگن کم کم باید تهیه کرد.یه پسره دوسال پیش از شوهرم یه ...
والله منم همینو میگم بهش دیگه میگم یه خونه وقتی داری زندگیمونو شروع کنیم بابای منم جهیزیه میده چندسال زندگی کنیم هروقت پول دستمون اومد با خیال راحت یه جای بهتر خونه بگیریم خیلی بهتره چندسال بخوایم قسط بدیم و استرس بکشیم برگشت بم گفت عقل نداری الان ۲هفتس بینمون شکراب شده ۳شنبه رفتیم بیرون خیرسرمون صحبت کنیم بدتر اذیت کرد و با حرفاش داغونم کرد برگشتم خونه تا الان قهره منم اصلا دیگه کاریش ندارم خسته شدم بدجوری یعنی یه بار نشد ناراحتم ک میکنه بیاد از دلم دربیاره همیشه خدا بدهکارم میشم هرسری کلی حرف بارم میکنه بعد میگه چرا ناراحت شدی بچه بازی درمیاری خستم کرده واقعا🤦♀️