۴ماهه باهمیم انقد اذیتم کرده نگم رسما دارم کچل میشم انقد حرص خوردم مو رو سرم نمونده شاهکار جدیدشم چند روز پیش باهم بودیم برگشته بم میگه به بابات بگو جای جهیزیه یه میلیارد پول بده بم خونه عوض کنیم وسط شهر باشه بعد برگشته میگه داداش مجردتم یه جوری زنش بدین بزاره بره اصلا هاجوواج مونده بودم الانم چند روزه قهر کرده عین بچها بهم میگه عقل نداری نمیفهمی وسط شهر باشیم خوبه منم بهش گفتم لوازم خونه بخوایم خودمون بگیریم تا چندسال باید قسط بدیم من چیکار کنم واقعا تو این وضع
قبل عروسی یه مشاور برو با این آدم هیچ آینده ای نمیشه داشت هنوز از راه نرسیده برای پول پدرزن تصمیم میگیره کله اش رو کرده تو زندگی برادر زن قشنگ سم خالصه طرف
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همون هم چشم داره به پول بابام هم همش یه بند میگه داداشت چرا مجرده اون سری بهش گفتم رو داداشم حساسم د ...
پیش مشاور برو حتما کمکت میکنه چطور باهاش رفتار کنی یا بدردت میخوره یا نه
شوهر خاله ام پول جهیزیه روداد به دختر خاله ام دختر خاله ام جهیزیه نگرفت ماشین گرفت عروسی هم نگرفتن همسرش دفتر کار زد با هم تصمیم بگیرین خوبه نه اینکه توقع بیجا داشته باشه و یه طرفه بخواد تصمیم بگیره
ببین اره مشکل اینه خیلی پرو حرف میزنه انگار وظیفس ولی از یه جهتم من بهش گفتم ک لوازم خونه بخریم تا چ ...
عیب نداره اونو میشه خرد خرد بگیری، مثلا یخچالو لباسشویی، بعد کم کم مبل و میز و... خورد خورد بگیری، ولی چون لحنش بده قبول نکن، لابد بعدشم میخاد با پررویی بگه پول کم دادی بازم بگیر برا وسایل
کاربرا هم پیشنهاد دادن ک بری مشاورهمن برا همسرم و خواستکار قبلیم مشاوره رفتم واقعا ذهن ادمو باز میکن ...
موندم اصن با این وضع بازم تلاش کنم همه چی درست شه یا کلا همه چیو تموم کنم خیلی اخلاقای بد دیگم داره بد دهن بودنش نگم اصلا بعضی وقتا اصلا حالیش نیست چی داره میگه یه بند توهین میکنه