2777
2789
عنوان

من با این نامزدم چه خاکی تو سرم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از الان نرم‌نباش باهاشبگو خونه‌خریدن‌وظیفه‌توعه تو عقل نداری که‌نمبتونی بخری

یدونه خونه داره ولی اطراف شهره خب همش میگه باید وسط شهر باشیم بگو بابات پولشو بده اخه بابای من چه گناهی کرده

ب نظرم حتما برید مشاوره مسئولیت های زن و مرد و پدر زن پدرشوهر و براش تفهیم کنه. با این مرد تا آخر عمر باید عذاب بکشی . 

❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹   . ان‌شاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهی آمین  برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم ان‌شاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.  خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم        ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍
بگو بابات عروسی نگیره پول بده بهت خونتو عوض کنی یا کلا بگو از بابات بگیربچه پررو چند سالشه؟؟؟؟

۲۷سالشه اتفاقا داشت بهم میگفت عروسی اینام خبری نیست بابام پولشو بده بزنم به کار اصلا نمیفهمه شاید من دوس دارم عروسی بگیریم🤦‍♀️

بیچاره برادرت حتما پیش مشاوره برو تو نامزدی بشناسیش بهتره 

بگو جهیزیه هدیه است نه وظیفه میتونن ندن

بگو مگه در مورد خانواده ات اینجوری صحبت میکنم؟

چشم داشت به مال و اموال بابام داری 

یا شما خیلی اعصابتون کشش داره

یا من مشکل عصبی دارم ک حوصله جواب پس دادن ب اینجور ادمارو ندارم فقط باید زد تو دهنشون

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بیچاره برادرت حتما پیش مشاوره برو تو نامزدی بشناسیش بهتره بگو جهیزیه هدیه است نه وظیفه میتونن ندنبگو ...

همون هم چشم داره به پول بابام هم همش یه بند میگه داداشت چرا مجرده اون سری بهش گفتم رو داداشم حساسم دخالتی نکن خوشش نمیاد زن نمیگیره همش یه بند میگه زنش بدین بره نمونه😑

۲۷سالشه اتفاقا داشت بهم میگفت عروسی اینام خبری نیست بابام پولشو بده بزنم به کار اصلا نمیفهمه شاید من ...

وای کوتاه نیا از این ادماست که حرف خودش مهمه نه خواسته تو 

قشنگ حرفتو بزن تا نرفتی سر زندگی تکلیف خودتو روشن کن این ادم خیلی پررو و پر توقع 

انگار واسه همه میخواد تصمیم بگیره 

بگو من اگه جهاز نیارم باید همشو تو بخری بعدم شاید بابای من بخواد ۵۰۰ تومن جهاز بده بعدم اگه پول دادم ...

همون گفتم بهش ک چندسال باید قسط لوازم خونه بدی برگشته میگه عقل نداری تو😕بعد تازه میگه چرا ناراحت شدی من حرفی نزدم ک عقل نداری یه حرف سادس منم گفتم شاید شما تو خونه چپو راست بهم میگین عقل ندارین عادی شده براتون

همون هم چشم داره به پول بابام هم همش یه بند میگه داداشت چرا مجرده اون سری بهش گفتم رو داداشم حساسم د ...

واقعا ترشیدی مگه؟

به چه قیمتی حاضری ازدواج کنی

دوست داری با این ادم بی لول هر روز سر و کله بزنی؟

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس