2777
2789
عنوان

این عادت من بده یا خوبه همه بیایین نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1661 بازدید | 104 پست

من شبا میخام با شورتک بخابم شوهرم نمیزاره چون خونه ما حیاط داره میگ اگه کسی اومد تو حیاط از پشت پنجره تورو دید چی؟؟ بهش گفتم پتو میزنم گفت نه اصلا تو شبا بد میخابی همه جاتو میندازی بیرون .. دقیقا همون شبم با دلخوری خوابیدم چون نزاش شورت بپوشم صبح ازم عکس گرفته بود چطور پتو زیر پاهام بود خودمم پخشو پلا🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مهمون برات بیاد این مدلی بخوابه بدت نمیاد؟

نه بخدا بدم بیاد تهش بهش ملاخه یک بار مصرف بدم همین

انسان خوابیده سگ که نخوابیده

خداوند سر را آفرید که روی گردن باشه نه توی زندگی خوصوصی دیگران  
دیگه اینا یکم اش هم وسواسه نمیشه که پاش تو کفش نباشه

منظورم اینه بعضیا حساسیت های مخصوص ب خودشونو دارن

مخصوصا اینکه دوستمونم گفتن بعضیا اصلا بهداشتو رعایت نمیکنن

و اینکه قدیمی ترا باز حساسیت بیشتر دارن،من یادمه مامان بزرگ خدا بیامرزم با اون سنش مهمون مجرد براش میومد امکان نداشت کل رخت خوابا رو نشوره،یا میگفت بی نماز رو این جا خوابیده باید حتما شسته شه😐

نمیتونیم ب بقیه بگیم افکارتون وسواس یا حساسیته ک،فقط مجبوریم تا جایی ک میشه رعایت کنیم ک آسیب نبینن

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

خب خونه خودت هر طور راحتی میتونی بخوابی ولی خونه دیگران که هرشب نمیری حالا لباس بپوش یا حتما یه پارچه بنداز که صبح بشوریش فک نکنم کسی خوشش بیاد یکی لخت رو تخت و پتوش بخوابه 

چه حرفیه میزنی اومده مهمونت مریضی داشت واگیر بود اونوقتم میگی سگ؟

من مهمون مریض قابل سرایط راه نمیدم اصلاند خونه

منظورم اینه بعضیا حساسیت های مخصوص ب خودشونو دارنمخصوصا اینکه دوستمونم گفتن بعضیا اصلا بهداشتو رعایت ...

عزیزمی چون توهین و مسخره نکردی خیلی دوستت دارم