2777
2789

سلام و درود، این روش پاکسازی از هر سحر و‌جادو و اجنه و جن عاشق هست و باید دقیق انجام بدید که انشاالله حالتون خوب بشه.

۱_ اگر دعا دارید داخل منزل ،داخل آب جاری بندازید( دعاها را باز نکنید)

۲_ داشتن حرز امام علی ع و حجاب جامع 

بصورت بازوبند یا گردنی( شب و روز همراهتان باشه حتی موقع خواب).

۳_ بمدت ۴۰ روز با هندزفری ایات ۶۰ قاف( در روز) و رقیه شرعی ( قبل خواب) گوش بدید( با چشمان بسته).

۴_ روی آب و گلاب هر روز۱۹ بار بسم الله الرحمن الرحیم بخوانید، ۱۹ بار صلوات ۱۹ بار یاحی یا قیوم بعد سوره ناس و فلق و سوره طارق و ایه الکرسی هر کدام یک بار، بخوانید و میل کنید( بمدت ۴۰ روز صبح و شب ،قبل گوش دادن به رقیه شرعی).

۵_ سه روز اول حتما دوش سرکه یا نمک بگیرید( سه روز پشت سرهم در روز انجام بشه).

۶_ روز اول تمامی لباسها را با آب و سرکه بشورید و در افتاب بندازید که اگر نحسی 

روی لباسها باشد از بین برود.

۷_ بالشت و پتو عوض کنید از روز اول.

۸_ روزانه پنج دقیقه در آفتاب بنشینید.

۹_ امکان داره هفته اول بدن درد بگیرید یا کابوس ببنید ، پاکسازی ادامه دهید انشاالله خوب میشید.

۱۰_ چهار کنج اتاق خواب و باقی خانه، سنگ زاج یا سنگ نمک بگذارید و هر سه روز سنگها را عوض کنید و سنگ قبلی بندازید در کوچه.

۱۱_ شبها بالا سرتان یا نزدیک سر حتما یک قران بگذارید بمدت ۴۰ روز.

۱۲_ در خانه سوره بقره پخش کنید مخصوصا ظهر ها( ۴۰ روز)

۱۳_ دعای ابی دجانه در اتاق خواب بگذارید.

۱۴_ روزانه ذکر استغفرالله بگید تعداد ندارد.

۱۵_ شمع بخور در این مدت روشن نکنید

۱۶_ در زمان پاکسازی انگشتر یا گردنبندی که از سنگ هست دست نکنید بهتره( ۴۰ روز)

۱۷_ هر گونه سنگ و انگشتر دارید در اب و گلاب بگذارید( ۳ روز)

۱۸_ لطفا در دوران پاکسازی قبرستان نروید،

فال نگیرید.غروب زیر درخت نشینید و غروب کنار آب رودخانه نرید.

✨️قبل از شروع پاکسازی حتما انصراف نامه بخوانید.

انشاالله این کارها انجام بدید هر گونه سحر و‌جادو باشه باطل میشه  هر گونه اجنه باشه دفع میشه و خانه ام پاکسازی میشه و مهمه دقیق انجام بدید

🟦انصراف نامه؛

اول سوره زلزال میخوانید

بعد میگید.

من( فلانی) انصراف میدهم از هر گونه سحر و جادویی که در طول زندگی گرفته ام 

انصراف میدهم از هر گونه عقد ماورایی که خواسته یا نخواسته برایم پیش آمده

انصراف میدهم از هر گونه قرارداد ماورایی که خواسته و ناخواسته و بدون آگاهیم بسته شده.

انصراف میدهم اگر نا آگاهانه یا با نیت قبلی که باعث شدم موجودی در زندگی من ورود کنه، چه از موکلین و خادمین سحر، زوائر، عارضین،ضاربین،فاسدین ،سارقین،متصلین، واردین و صادرین و جمیع ریاح ، همزاد و نفخه و جمیع شر بریه و بحریه و هوایه.

همگی بروند.

انصراف میدهم بحق امیر المومنین 

علی بن ابیطالب مظهر العجائب

و بحق بسم الله الرحمن الرحیم

خارج شوید و بروید انصراف انصراف انصراف و توبه، توبه،توبه.

و بحق صلوات

( سه روز ،روزی یکبار انصراف نامه خوانده شود)

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرز امام جواد

عقیقه 

خوندن ایات شصت قاف به اب و خوردنش تقریبا چهل روز 

ختم قران انجام دادن به نیت باطل شدنش

سوره یاسین خوندن به نیت بطلانش که 7 تا مبین توش داره بعد هر مبین باید بگی که از خدا میخوای طلسمی چیزی داری باطل بشه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
سلام و درود، این روش پاکسازی از هر سحر و‌جادو و اجنه و جن عاشق هست و باید دقیق انجام بدید که انشاالل ...

عالیه چه کامل نوشتی توصیه استاد کاوه است

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بايد حتما بري پيش كار بلدش چون تو نميدوني چه طلسمي هست من عمو نامزدم اين كارس خيليا ميان پيشش كه خود ...

نمیشناسم خسته شدم از بس رفتم پیش دعا نویس اندازه ۴۰تومن تا الان پول دعا تویس دادم

متشکرم از وقتی ک‌گذاشتید ❤️❤️❤️

خواهش می‌کنم عزیزم🤍

امیدوارم مشکلتون حل بشه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

حرز گرفتم جواب نداد. عقیقه چیه

عقیقه یه گوسفند رو میکشی با دعا و ادابی که از معصوم رسیده با اسم فرد و مادرش و میگی هر گونه دعا و طلسم و سنگینی و مشکل همزادی و چشم زخم و نحسی. مشکلات خواب و اینا هرگونه مشکلی هست برطرف بشه بعد گوسفند که کشتن باید گوشتش کامل بدید به نیازمندان 

حرم امام رضا و حضرت معصومه هم تو بخش نذورات عقیقه دارن انجام میدن 

40 روز بعدشم یه سری چیزا باید رعایت کنی مثلا پیش دعا نویس و فا ل گیر نری قبرستان نری 

گناه هایی مثل زنا و مشروب و اینا رو انجام ندی و اینا

زتموی حرومزادم همش دعا میگیره میریزه تو غذا

دعایی که بقیه می‌گیرن رو راحت میشه حل کرد، نگران نباشید اصلا

اونی که خودش اهل دعا گرفتنه کارش گیره، رفتن پیش دعانویس خییییلی سنگینی و نحسی داره

گناه بزرگیه

کاش زن عموتون به خودش بیاد و از این کارها فاصله بگیره

دعایی که بقیه می‌گیرن رو راحت میشه حل کرد، نگران نباشید اصلااونی که خودش اهل دعا گرفتنه کارش گیره، ر ...

هیگیش نمیشه حرومزاده  زنیکه سگ‌جونه تا حالا دوتا جوون کشته😭😭😭😭چشمشم اینقدر شوره

از یه بدبختی تعریف کرد فرداش چنان بنده خدا تصادف کرد صورتش تشخیص نمیدادن😭😭😭😭

اون یکی از فامیلاشون اومده بود از سرکارش خونشون منم اونجا بودم برامون غذا گرم کرد یکی انگار به من گفت تو نخور منم یجوری زدم زیر بشقابش غذاش پخش زمین شد رفت دوباره براش غذا گرم کرد فرداش اونم مرد🥲🥲🥲🥲

پارسال اومد خونمون من عصرش رفتم بیرون انکار هیپنوتیزم شده بودم رفتم وسط خیابون یدفعه به خودم اومد بازم انکار یکی منو کشید عقب چندوقت بعدش دعا پیدا کردیم تو‌خونمون