2777
2789
عنوان

این عادت من بده یا خوبه همه بیایین نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1661 بازدید | 104 پست
عزیزم چرا همش میگی مگه میخوام کاری بکنم تو خواب؟مگه قرار کاری بکنی؟بدن انسان همینطوریش عرق میکنه،حال ...

خیلی ادم خوبی هستی حیف که ازت دورم❤️🌹

خداوند سر را آفرید که روی گردن باشه نه توی زندگی خوصوصی دیگران  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بده که شلوار با پارچه ی نخ آلمان بگیر انگار هیچ چیزی تو پات نیست 

بدون شلوار و لباس زیر که نمیشه خوابید این خیلی بده شاید یکی بیاد و ببینتت😬😬😬😬

تو یه تصادف عمدی میون من با خودم ولی بدون تصادفی من عاشقت نشدم🥺🥺
خونه ی دوستت بدون شورت میخوابی؟و میگی کجاش بده؟میشه بگی کجاش خوبه؟

هی خواهری باشه ماکه گفتیم چند وقته با شلواریم

خیلی بده که شلوار با پارچه ی نخ آلمان بگیر انگار هیچ چیزی تو پات نیست بدون شلوار و لباس زیر که نمیشه ...

نخ المان کجا بود توی این وضع

عزیزم چرا همش میگی مگه میخوام کاری بکنم تو خواب؟مگه قرار کاری بکنی؟بدن انسان همینطوریش عرق میکنه،حال ...

داداشم پارسال عید دوُستشو از مشهد اورد از در اومدن تو بوی عرق و جوراب دوست داداشم داشت خفمون میکرد خواهرم گفت میمرد قبلش میرفت حموم منم گفتم داداش هر ادم بی سر و تهی میاره خونه🤣🤣

رسید برای فرواش رفت دستشویی و به لجن کشید هی فحش دادم دیگه مامانم بعدش به داداشم گفت حق ندارر مهمون بیاری رختخواب و بالشت بوی گند عرق گرفت

ماهم اینطوری هستیم پتو و ملحفه رو بالشتی رو بعد از رفتن مهمان میشوریم هر کی میخواد باشه حتی خاله هام

دقیقا بعضیا به این عادت میگن وسواس ولی الان میفهمم چقدر واجبه چون بیشعور زیاده نسبتشم فرقی نداره

چشم بروی چشم من خواستم از شما و افرای مثل شما که اینقدر فهمیده این کمک بگیرم همین فقط و الانم چند وق ...

ناراحت نشو عزیزم

بحث سرزنش نیست،یکم واسه دوستان عجیبه

بالاخره عادت کردی و ترک کردنش واست سخته،مخصوصا الان ک هوا گرمه و آدم واقعا با لباس کلافه میشه

به این فکر کن،فقط دیدگاه یه نفر از ما کاربرا مثل اقوام شما باشه،چقد سخت میشه واسشون

ما مهمان ک میاد با اینکه حتما پاهاشو میشوره،باز مامانم دلش آروم نمیگیره،میگه پاش تو کفش بوده،باید پتو،ملحفه شسته بشه

رخت خوابای خودمونم هر چند ماه یه بار میندازه ماشین لباسشویی یا دستی میشوره

بعضیا حساسیتشون رو این چیزا بالاست

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

ناراحت نشو عزیزمبحث سرزنش نیست،یکم واسه دوستان عجیبهبالاخره عادت کردی و ترک کردنش واست سخته،مخصوصا ا ...

دیگه اینا یکم اش هم وسواسه نمیشه که پاش تو کفش نباشه

چرا بنظرم پدر و برادر دختره ام میدیدن مهم بود 😂

خو دیگه مهمون بیاد خونمون لباسام پوشیدس برم مهمونی شب بمونم حتی اگه اتیشم بباره لباسامو در نمیارم وای به حال اینکه بیان خونمون لخت بخوابن و بفهمم یا ببینم پرتشون میکنم بیرون نکبتای حال به هم زن🤣🤣

بهتره یه شلوار یا شلوارک نخی و گشاد بپوشی اگه نمیخوای لباس زیر بپوشیدرسته اذیت میشی ولی واقعا درست ن ...

مرسی از راهنمایی ات