2777
2789
عنوان

این عادت من بده یا خوبه همه بیایین نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1661 بازدید | 104 پست

عزیزم چرا همش میگی مگه میخوام کاری بکنم تو خواب؟

مگه قرار کاری بکنی؟

بدن انسان همینطوریش عرق میکنه،حالا ترشحی،عفونتی،چیزی ب کنار

ما مهمون میاد واسمون میره،مامانم روکش تشک یا پتو ها رو حتما میشوره

هر چی باشه آدم چندشش میشه

خونه خودت مختاری،ولی خونه بقیه لطفا پوشیده بخواب

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

حالم بهم خوردفکرکن یکی بیاد دم و دستگاهشو رها کنه تو رختخوابت بعد تو ندونی و همونو دوباره بذاری لای ...

من کاری نمی کنم که حالت به هم بخوره و فقط خوابیده ام واالان هم چند وقته شلوار می پوشم

خداوند سر را آفرید که روی گردن باشه نه توی زندگی خوصوصی دیگران  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب راس میگه اگ زلزله اومد چی ؟ 😂😂

زلزله به درک حالا😭🤣🤣🤣

یه بار رفتیم خواستگاری مثلا دختره باباش دوست بابام بود شب دختر کوچیکش ۱۰ سالش بود دامن پوشیده بود بدون شلوار و لباس زیر داداشم با دختره میرن اتاق با هم حرف بزنن دختر کوچیکه زودتر رفت خوابید و اینا برگشتیم داداشم اعصابش بهم ریخت فحش دنیارو به بابامو خانواده دختره داد گفت دختره خوابیده دامنه رفته بالا گفتم تو عقلت نمیریه یه پتو بندازی رو خواهرت داداشم گفت بابا بی صاحب تر از این خونواده پیدا نکردی؟

منطورتون اینه که بالباس زیر میخواین بدون شلوارک ولی درست ننوشتین.. پوشیده بودن بهتره جلو دیگران رسمی ...

منظورشون اینه یه آقا تو تاپیکهایی که مربوط به خانمهاست شرکت نکنه 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
عزیزم چرا همش میگی مگه میخوام کاری بکنم تو خواب؟مگه قرار کاری بکنی؟بدن انسان همینطوریش عرق میکنه،حال ...

چشم بروی چشم من خواستم از شما و افرای مثل شما که اینقدر فهمیده این کمک بگیرم 

همین فقط و الانم چند وقتی هست که شلوار می پوشم و بخاطرش تا صبح بیدارم حتی خونه خود مون ولی یه سوال کردن و کمک خواستن اینقدر سر زنش نداره

زلزله به درک حالا😭🤣🤣🤣یه بار رفتیم خواستگاری مثلا دختره باباش دوست بابام بود شب دختر کوچیکش ۱۰ سا ...

😂😂😂وای خوب حتما حواسشون به بچهههه نبودددد 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

حالم بهم خوردفکرکن یکی بیاد دم و دستگاهشو رها کنه تو رختخوابت بعد تو ندونی و همونو دوباره بذاری لای ...

ماهم اینطوری هستیم پتو و ملحفه رو بالشتی رو بعد از رفتن مهمان میشوریم 

هر کی میخواد باشه حتی خاله هام 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

من کاری نمی کنم که حالت به هم بخوره و فقط خوابیده ام واالان هم چند وقته شلوار می پوشم

مثلا تو‌خواب قراره چکار کنی؟

اصلا کاری به بحث دیده شدن و خجالت و اینا ندارم چیزای طبیعی بدن که همه دارن مثل عرق بدنت ،ترشحات واژنت میخوره به رختخواب و ملافه 

اصلا ممکنه تو خواب پریود بشی

خونه ی خودتم باشه ملافه هات زود زود کثیف میشه

خونه ی دیگران که دیگه واویلا

من بفهمم کسی خونم اینجوریه شبانه بیرونش میکنم🥴

😂😂😂وای خوب حتما حواسشون به بچهههه نبودددد

خواهره که کور نیست داداشم نسبتی با اون خونواده نداشت حالا اگه پدر و برادر دختره بودن مهم نبود ولی داداشم جون به جونش کنی برای بقیه غریبه اس

مثلا تو‌خواب قراره چکار کنی؟اصلا کاری به بحث دیده شدن و اینا ندارم چیزای طبیعی بدن که همه دارن مثل ع ...

ترشح مگه الکی هم ترشح ابجاد میشه ممنونم بگین بهم🌹

خواهره که کور نیست داداشم نسبتی با اون خونواده نداشت حالا اگه پدر و برادر دختره بودن مهم نبود ولی دا ...

چرا بنظرم پدر و برادر دختره ام میدیدن مهم بود 😂

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم