2777
2789

من شب ها عادت داشتم که بدون شلوار و لباس زیر بخوابم چه خونه خود مون جه دوست هام و چه اشنا حالا از بس بهم گفتن یه چیزی بپوش شب ها که شلوار می پوشم انگار می خوان خفم کنن کسی مثل من هست

خداوند سر را آفرید که روی گردن باشه نه توی زندگی خوصوصی دیگران  

خونه دیگران بدون لباس زیر دیگه واقعاً زشته

حتی خونه خودش آدم حس بدی داره اینجوری

این خوبه آخر رو نمی‌دونم چرا گفتی مثلاً خودت حس بدی نداری از این کار که خوابیده باشی یکی در اتاق رو باز کنه چون دیگه خونه مردم احتمال هر چیزی است

🧜‍♂️مابی ادب نیستیم،برخوردمون بستگی داره که شماکی باشی🧜‍♂️

خب راس میگه اگ زلزله اومد چی ؟ 😂😂

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی الان؟(اقدس الویه دوم) 

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

خونه دیگران بدون لباس زیر دیگه واقعاً زشتهحتی خونه خودش آدم حس بدی داره اینجوری

چه زشتی داره مگه قرار کاری انجام بدم

خداوند سر را آفرید که روی گردن باشه نه توی زندگی خوصوصی دیگران  
یعنی چی مگه من گفتم کاری میکنم

نه بابا شوخی میکنم 

جدی جدی یه شلوارک نازک بپوش بیرون خونه وگرنه تو خونه مشکلی نیست مثلا تو خواب آدم غلت میزنه اگه لباس رف بالا اصلا یه وعضی🤣

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..