من شب ها عادت داشتم که بدون شلوار و لباس زیر بخوابم چه خونه خود مون جه دوست هام و چه اشنا حالا از بس بهم گفتن یه چیزی بپوش شب ها که شلوار می پوشم انگار می خوان خفم کنن کسی مثل من هست
خداوند سر را آفرید که روی گردن باشه نه توی زندگی خوصوصی دیگران
عزیزم غیر از شوخی خوب یا بده انشالله همیشه خندون باشی
غیر از شوخی اره بنظر درست نیس
ادم خونه خودش و اتاق خودشه و تشت و پتو مال خودشه حق داره هر جور دوس داره و راحته باشه ، ولی خونه دیگران به نظرم حالت خوبی نداره ، شلوارت ساتن بگیر خیلی نرم و خنک هستن یکبار امتحانش کن
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه یکی بیاد خونمون بدون لباس زیر تو تخت وتشکمون بخوابه هم طرفو هم تختو میندازم بیرون
من شوهرخالم بدون تکپوش خوابیده بود مامانم تا یک ماه داشت در موردش میگفت پتو و تشک و همه چیو شست 😂
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم