2777
2789
عنوان

این عادت من بده یا خوبه همه بیایین نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1661 بازدید | 104 پست
عزیزم غیر از شوخی خوب یا بده انشالله همیشه خندون باشی

غیر از شوخی اره بنظر درست نیس 

ادم خونه خودش و اتاق خودشه و تشت و پتو مال خودشه حق داره هر جور دوس داره و راحته باشه ، ولی خونه دیگران به نظرم حالت خوبی نداره ، شلوارت ساتن بگیر خیلی نرم و خنک هستن یکبار امتحانش کن

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه دیگران بدون لباس زیر دیگه واقعاً زشتهحتی خونه خودش آدم حس بدی داره اینجوریاین خوبه آخر رو نمی‌د ...

در قفل می کنم چون واقعا نمی تونم بخوابم

خداوند سر را آفرید که روی گردن باشه نه توی زندگی خوصوصی دیگران  
غیر از شوخی اره بنظر درست نیس ادم خونه خودش و اتاق خودشه و تشت و پتو مال خودشه حق داره هر جور دوس دا ...

چون من واقعا خوابم نمی بره

فکر نمی کنی بقیه دوس ندارن بدنت با ملحفه رختخوابشون تماس مستقیم داشته باشه؟من تو خونه خودمم بالاخره ...

مگه می خوام کاری بکنم که کثیف بشه توی خواب کاری میکنن؟

اگه یکی بیاد خونمون بدون لباس زیر تو تخت وتشکمون بخوابه هم طرفو هم تختو میندازم بیرون

من شوهرخالم بدون تک‌پوش خوابیده بود مامانم تا یک ماه داشت در موردش میگفت پتو و تشک و همه چیو شست 😂

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

اگه یکی بیاد خونمون بدون لباس زیر تو تخت وتشکمون بخوابه هم طرفو هم تختو میندازم بیرون

من الان چند وقته شلوار می پوشم ولی خوابم نمی بزه تا صبح