2777
2789
عنوان

این عادت من بده یا خوبه همه بیایین نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1661 بازدید | 104 پست
والا خیلی عادت بدی داری از همین جا حالم از تخت و لحاف تشکت بهم خورد 🤢

دقیقا چندش

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالم بهم خورد

فکرکن یکی بیاد دم و دستگاهشو رها کنه تو رختخوابت بعد تو ندونی و همونو دوباره بذاری لای رختخواب🤮

مامانم حق داشت هر وقت مهمون میومد فرداش ملحفه‌هاشونو میشست...

شما اولا بااین عادت افتضاحت نباید شب خونه دیگران بخوابی

دوما اگر خوابیدی اینکارو انجام دادی خیلی...

من شوهرخالم بدون تک‌پوش خوابیده بود مامانم تا یک ماه داشت در موردش میگفت پتو و تشک و همه چیو شست 😂

😂😂حق داره والا حالا خونه خودشون هرکاری میخوان بکنن ولی بیان خونه طرف لخت بشن وبخوابن خیلی پرویی هست

کار خوبی نیست مخصوصااااااااا خونه دیگران😑به شلوارک نخی راحت بپوش

والله خوابم نمی بره الان چند وقته شلوار تنم هست تا صبح بیدارم

خداوند سر را آفرید که روی گردن باشه نه توی زندگی خوصوصی دیگران  
مگه می خوام کاری بکنم که کثیف بشه توی خواب کاری میکنن؟

قرار نیست کاری بکنی بدن عرق می‌کنه بعد فکر کن یکی بیاد ....ون لخت توی رختخواب ات بخوابه

یه رنگ باشید......فرش از هزار رنگی زیر پاست..........
خونه دیگران بدون لباس زیر دیگه واقعاً زشتهحتی خونه خودش آدم حس بدی داره اینجوریاین خوبه آخر رو نمی‌د ...

ما ی خانواده ای میان خونمون چون خانمه بنده خدا کیست سینه داره لباس زیرشو در میاره، ولی اول صبح ک بیدار شد اولین چیزی ک میپوشه همون لباس زیرشه 

از ترسش حتی دختر ۱۷سالشو میسپاره ک لباس زیر در بیار حتی منو 😁

فوبیا داره بنده خدا  

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅