2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ادم به عزیزاشم گاهی حسودی میکنه 

من به مامانم گاهی حسودی میکنم دوسشم دارم 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

ولا من خودم ۳۵سالمه و مجردم و بیکارم 

ولی زن برادرم بهم حسادت میکنه آخه بگو زن چ از زندگی من دیدی ک حسادت کنی زندگی من حسادت داره آخه نکبت 

ن ازدواج موفقی داشتم ن کار پیدا کردم 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

ولا من خودم ۳۵سالمه و مجردم و بیکارم ولی زن برادرم بهم حسادت میکنه آخه بگو زن چ از زندگی من دیدی ک ح ...

شاید اینکه تو خانواده به شما رسیدگی میشه و احترام بیشتری دارید و اون نداره برا همین اذیت میشه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

ولا من خودم ۳۵سالمه و مجردم و بیکارم ولی زن برادرم بهم حسادت میکنه آخه بگو زن چ از زندگی من دیدی ک ح ...

منم زندگیم یه مزخرفه به خاطر بیماریم نه درست تونستم درس بخونم نه کار پیدا کنم نه پول دارم شغل راه اندازی کنم افسردگی گرفتم نه عزت نفس دارم نه اعتماد بنفس 

اما هر کی از راه میرسه تا خودشو سر حسودی من جر نده ول کن نیست از جاریم گرفته تااا عروس خالم و زن داییم و ... 

ماها داخل زندگیمون خودمونو میسوزونه بیرونش بقیه رو 😆

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

چی داره ک بهش حسادت میکنی

خیلی چیزا اول خودمو داره   بابام انقدر بهش میرسه و دوسش داره شوهر من اصلن اینطور نیس 

روابط اجتماعی و موقعیت خوب داره همه اطرافیان دوسش دارن من اینطور نیستم 

راحت همیشه حرفشو میزنه با قشنگی میزنه هیچ کسم ناراحت نمیشه من اینطور نیستم 

بابام پایه سفر و بیرون رفتناشه 

مال دنیا هم چیزی نیاز نداره

شاید اینکه تو خانواده به شما رسیدگی میشه و احترام بیشتری دارید و اون نداره برا همین اذیت میشه

اره خیر از خانواده ندید 

ولی در عوضش خدا ی شوهر غلام حلقه ب گوش بهش داد 

اگه زن برادرم الان بره ب برادرم بگه الان نصف شبه باور میکنه اینقدی ک زنشو قبول داره البته ناگفته نمونه ک دست صدتا جادوگر رو از پشت بسته

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

اره خیر از خانواده ندید ولی در عوضش خدا ی شوهر غلام حلقه ب گوش بهش داد اگه زن برادرم الان بره ب براد ...

پس خوش بحالش من به زن برادرت حسودیم شد شوهرش به حرفشه 

البته هرکسیم شوهرش گوش به حرفش بود الزاما جادو جنبل نکرده بعضیا برا شوهرشون خیلی سیاست و دلبری یا حتی کنترلگری دارن از اون طرف شوهرشون هرچی بگن میگه چشم