2777
2789
عنوان

چه جوری یه دختر باکلاس باشم

271 بازدید | 22 پست

منظورم تیپ عالی و اخرین مدل ایفونو دستمون بگیریم نیست ❌

منظورم اینه چه جوری نزاریم بقیه رومون اثر بزارن

ادم خرافی نباشیم 

قشنگ صحبت کنیم 

کاریزما داشته باشیم 

بقیه ازمون حساب ببرن کسی جرعت توهین بهمون نداشته باشه 

حس خوب و مثبت بدیم 

سبک زندگی خوبی داشته باشیم 

نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه ؟ 

لطفا راهنمایی کنید ✨✨

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

روی عزت‌نفست کار کنی، سعی کنی دیدگاه و فکر و شخصیت خودتو داشته باشی، مرزبندی درست با بقیه رو بلد باشی.

کاریزما، بالانس کردن صمیمیت و قاطعیته. اینکه تشخیص بدی توی هر موقعیت چطور برخورد کنی.

برای خودت هدف تعیین کنی و مهارت یاد بگیری و شغل و کاری جور کنی

این بهت اعتمادبنفس میده، نظم میده، دغدغه ت چیز درستی میشه، وقت و زمانت به خوبی استفاده میشه

بهت جایگاه اجتماعی میده، شخصیتت رو بالا میبره، بهتر دیده میشی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه تیپ ساده ولی تمیز و شیک 

حجاب در حد عرف جامعه مثل شال 

بوی خوب

به اندام و صورتت اهمیت بده(ورزش کن و کرم بزن و مراقبت کن) 

آروم صحبت کن و لبخند ملیح داشته باش 

زیاد صمیمی نشو ولی در عین حال رفتارت خوب و محترمانه باشه 

وقتی وارد جمع میشی بلند سلام کن 

این موردو خودم مطمئن نیستم اما به نظرم پسرا رو با اسم کوچیک خطاب نکن و تا میشه با فعل مفرد حرف نزن باهاشون 

در مورد موضوعات مختلف هم مطالعه کن، فایل صوتی گوش کن، فیلمای خوب ببین

که دیدگاهت باز بشه و درست و غلط موضوعات رو بدونی چیه

هروقت هم هر فکری توی ذهنت اومد که اون فکر رو درست ندونستی ادامه ش نده، به زبون هم نیار

افکار و حرفای ما ارتعاش و فرکانس دارن که زندگیمون رو میسازن

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
یه تیپ ساده ولی تمیز و شیک حجاب در حد عرف جامعه مثل شال بوی خوببه اندام و صورتت اهمیت بده(ورزش کن و ...

اینا ظاهری بودن 

درمورد سبک زندگی هم به نظرم روی یه هدفی متمرکز بشو و سعی کن با صبوری تا مراحل بالا رو طی کنی ، برنامه ریزی داشته باش و برای خودت حد و مرز تعیین کن مثلا بگو شبا بیشتر از ۱۲ و ۱ بیدار نمیمونم و ...

عزیزم ما شخصیتمون بیست ساله که شکل گرفته، تغییر دادنش زمان میبره، و حتما شدنیه

کم نیار و ادامه بده

چندسال بعد به خودت تبریک میگی و از اینکاری که شروع کردی و انجامش دادی خوشحال و راضی خواهی بود😍

منم تغییر دادم و واقعا راضیم🥰

عزیزم ما شخصیتمون بیست ساله که شکل گرفته، تغییر دادنش زمان میبره، و حتما شدنیهکم نیار و ادامه بدهچند ...

چقدر آگاهی دارین🥲💕

‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ 𝖨 𝗋𝗎𝗇 𝖺𝗐𝖺𝗒 𝖿𝗋𝗈𝗆 𝗁𝖺𝗍ǝ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

عزیزم ما شخصیتمون بیست ساله که شکل گرفته، تغییر دادنش زمان میبره، و حتما شدنیهکم نیار و ادامه بدهچند ...

میشه بگید چه کارایی انجام دادید ؟

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

چقدر آگاهی دارین🥲💕

لطف داری عزیزم😘

من هنوزم دارم یاد میگیرم

و شما هم میتونی توی مسیر اگاهی بری، چندسال دیگه از چیزی که ساختی و یاد گرفتی خیلی خوشحال خواهی بود😍

بنظرم پاکیزگی و تمیزی تو اولویته

تیپ های ساده و شیک بزن همه چیزایی که مد میشه اصن قشنگ نیس بعد مرتب ورزش کن هم پوستتو شاداب میکنه هم اندامت اوکی میشه 

بنظرم برای یه خانوم مهم ترین چیز تناسب اندام و داشتن یه هیکل قشنگه

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding