2777
2789

نه که اعتقاد نداشته باشما نه،دیدین دلمون واسه بعضی از ائمه یطور دیگه میتپه؟حضرت عباس اون یه نفر من بوده و هست مثلا هر چی‌بخوام‌از ایشون از‌امام حسین واسطشون میکنم درد و دل میکنم باهاشون و ...

فکرم خیلی درگیره خیلی خیلی خیلی زیاد چند شب پیش یه خواب دیدم انگار اصلا خواب نبود ۶ تا نذری داشتم پخش میکردم میگفتم برای ۶ ماهه امام حسینه برای حضرت علی اصغره بعد انگار خیلی خوشحال بودم در عین اینکه من الان عزادارم

جالب تر اینکه ۶ امین نذیریو دادم دشمن خونیم که نازاست گفتم بگیر نگه دار بچه دار شی

هی عذاب وجدان دارم میگم نکنه بخاطر اینکه من انقد به بقیه ائمه بی توجهم این یه تلنگر بوده😔

این روزا یه حال مزخرفی دارم سر هر چیز کوچیکی ساعت ها فکر میکنم و به هر شکلی تعبیرش میکنم و عذاب وجدان میگیرم

امشب شب اول قبر شهیدِ منه،لطفا لطفا اگه امضامو دیدید براش دو رکعت نماز بخونید،علی فرزند حمید

میدونی الان باید نذری بدی این خواب و دیدی 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل شما خیلی بهشون علاقه مند شدم مخصوصا حضرت ابوالفضل از پارسال یه حس و علاقه دیگه ای بهشون پیدا ...

آخه زندگی منو نجات دادن مدیونم

امشب شب اول قبر شهیدِ منه،لطفا لطفا اگه امضامو دیدید براش دو رکعت نماز بخونید،علی فرزند حمید

منم ارادت خاصی ب امام رضا دارم هی دلم براش تنگ میشه خیلی دوستش دارم کاش مشهد بودم  

من واسه بچه دار شدنم از حضرت علی اصغر و حضرت رقیه خواستم واسم دعاکنن و خداروشکر پسرم ب دنیا اومد

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
بله فردا میدم

حتما خیر برات ..مطمئن باش ..از الان خدا قبول کنه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
کارشون اینه ک مارو عاشق خودشون میکنن

من پارسال محرم یه کتاب شعر از کتابخونه اورده بودم 

اصلا یادمم نبود محرم شروع شده 

این کتاب شعر همینجوری جلو دستم بود گفتم عین فا ل باز میکنم هر چی اومد وصف حالمه 

باز کردم یه شعر اومد در وصف کربلا 

کربلا ای سهم ما از عاشقی گوشه ایی از فهم ما در عاشقی 

خوشبحال ما که دردت مال ماست گریه های کوچه گردت مال ماست

یهو تقویم و دیدم دوم محرم بود ‌ 

اشکام ریخت 

کتاب هم از اصغر معاذی هست شعراش معرکه ست

من پارسال محرم یه کتاب شعر از کتابخونه اورده بودم اصلا یادمم نبود محرم شروع شده این کتاب شعر همینجور ...

به به  حال دلت همیشه خوب

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

منم ارادت خاصی ب امام رضا و حضرت عباس دارم بعدامسال دعوت شدم به هیئت علی اصغر و خیلی اتفاقی همون شب،خنچه برای ۶ماهه امام حسین درست میکنن،داخلش نذریهاشونو میزارن و اخر هیئت بین مرد و زن پخش میکنن، ازاول تااخر مجلس عزاداری سینی خنچه رو میگرفتم..و نکته اینجاس بچه دارنمیشم،باخودم گفتم شاید ۶ماهه حسین میهاد حاجتمو بده قربونش برم که دعوتم کرد دقیقا روزیکه خنچه...انشالا سال دیگه حاجت روا شده باشم،برام دعاکنید😭🖤

کارشون اینه ک مارو عاشق خودشون میکنن

واقعا ، پارسال یکی از دوستام زنگ زد گفت نجلا مشهدم بیا روبرو حرمم دعا کن من گفتم الان امام رضا از بین اینهمه آدم تو حرمش به حرف من توجه می‌کنه گفتم پس من چیزی جز دیدن حرمت نمی‌خوام ، دوروز. بعدش مشهد بودم