2777
2789
عنوان

تغییرات جدید کنکور برای سال آینده❌

| مشاهده متن کامل بحث + 1132 بازدید | 111 پست
عجب ، امسال پشت کنکوریا تراز سیو داشتن خیلی براشون خوب شد به قول خودشون حق مارو خوردن ، حالا که نوبت ...

نه امسال ما سیو تراز نداشتیم

سال ۱۴۰۳ که من خودم کنکوری اصلی بودم سیو تراز وجود داشت که حق ما خورده شد اما امسال وجود نداره

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا حق!من خودم چون نهایی خراب کردم میخوام پشت بمونم هرچقدر هم تراز کنکورم عالی بوده باشه جبران نمیک ...

به بدی پارسال نمیشه یه چیزی بین ۴۰۲ و ۴۰۳ میشه

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

مواقفمسال بعد کنکور یک تکون مثبتی میخوره بعد از سه سال نابود کردن آیندهٔ خیلی‌ها

شانس ما بود فقط❤️‍🩹

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

نه امسال ما سیو تراز نداشتیمسال ۱۴۰۳ که من خودم کنکوری اصلی بودم سیو تراز وجود داشت که حق ما خورده ش ...

امسال هم هست سیو تراز مصوبه‌ای که اومده و گفته سیو تراز نیست برای سال بعده

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

نه امسال ما سیو تراز نداشتیمسال ۱۴۰۳ که من خودم کنکوری اصلی بودم سیو تراز وجود داشت که حق ما خورده ش ...

کنکور تراز سیو نداره ولی نهایی باز نمرات تراکم تراز دارن که سال بعد این نیس

ولی اینا هزار بار قانون عوض میکنن

امسال هم هست سیو تراز مصوبه‌ای که اومده و گفته سیو تراز نیست برای سال بعده

چه فایده داره همه میدونن پارسال سنجش گند زد و اصلا تراز خوبی نداد در هرصورت فایده نداره

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
من که به احتمال زیاد دوباره پشت میمونمتو چی؟ میری؟

اره هرچی بیارم میرم پیرا قطعا میارم ولی دارم تلاش می‌کنم اگه تیر برسم به ۹۶۰۰ دارو میارم 

چه فایده داره همه میدونن پارسال سنجش گند زد و اصلا تراز خوبی نداد در هرصورت فایده نداره

امسال هم در تیر چنان گندی بزنه که اون سرش ناپیدا باشه

اون از نهایی‌ها

اینم از کنکور

نمیدونم چند نسل رو میخوان نابود کنن تا کنکور درست بشه

بابا از ۴۰۳ اوضاع خراب شد اگه باز وسط سال چیزی رو جز تاثیر قطعی یازدهم تغییر ندن، ۴۰۵ یک کنکور درست و درمون میشه.

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش