اوضاع مالی خراب. نداشتن امنیت شغلی و نداشتن امید به اینده
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من اعرض عن ذکری فان له معیشتا ضنکا و نحشره یوم القیامه اعمی
حرف من نیست ایه قرانه که درش شک و شبهه نیست و وعده خداست که کسی از یاد من روگردان بشه زندگیش به بدترین شکل جهنم میشه یعنی بلا نازل میشه و هممون میگیم فلانی کار بد کرد بلا نازل شد براش و از بلای خودمون غافلیم
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .
اره درسته اما منظورم اینه ک میگم کسی دیگه ازدواج نمیکنه خواستگاری نمیره مثه قبل نیس
اره حست درسته همه فقط زندگی مجردی میخوان ، از یه طرف دخترها پر توقع ، از یه طرف پسر ها فراری از مسئولیت و تعهد نمیخوایم بفهمیم زندگی جای سازشه نه جنگ و دشمنی