2777
2789
عنوان

زنگ زدم به دعانویسی میگه شوهرت

372 بازدید | 45 پست

زنگ زدم به یه دعا نویی شهرمون گفت شوهرت سه ماهه با یکی هست دلیل سردی شوهرت و اختلافات خونتون از اون خانومه به نظرتون یعنی راست میگن 

شوهر منم کارمنده زیاد اهل دوست و بیرون رفتن نیس هرچی هست با ما هست حالا دیگه نمیدونم از سرکار کجاها میره الله اعلم نظرتون چیه دخترا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نظرم اینه به دعانویس اعتمادنکنی 

ایناآتیش میندازن توزندگیت

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

برای این چرندیات پول هم دادی؟

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

زنوگ میزنید به مشرک و کافر نجس 

زندگیاتونم به باد میدید 

پولتونم هدر میدین. 

اخرتتونم خراب میکنید

جاش میرفتی پیش یه مشاور درست درمون 

یکم مهارت یاد میگرفتی حرف دلتو به شوهرت بگی و رفتاری که دوست داری باهات بشه رو بهش بفهمونی 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
الکیه بابا زندگیتو با این خرافات خراب نکن بچسب به زندگیت

من چسبیدم عزیزم شوهرم نمیچسبه همش تحقیر ناسازگاری اصلا یهویی کلا سرد شده ازم قبل اون کلی محبت بهم میکرد 

زنوگ میزنید به مشرک و کافر نجس زندگیاتونم به باد میدید پولتونم هدر میدین. اخرتتونم خراب میکنیدجاش می ...

خواهر من هزار بار این مسیرها رو رفتیم رفتارای شوهر من شک برانگیزه تا دوماه پیش رو سرش میذاشت یا شوهر من تعادل روانی نداره یا واقعا کسی هست