2777
2789

هفت ماه رو تموم کردم و الان تو ماه هشتم بارداریم سونو ان تی که رفتم جنسیت رو گفتن احتمالا دختره وقتی به مادر شوهرم کفتم گفت اشکالی نداره حالا گفته احتمالا . بلکه عوض شد 

سونو انومالی که رفتم به قطعیت گفت دختره به مادر شوهرم که گفتم گفت عهه پس بازم خودشو نشون نداده ببینیم جنسیتش چیه گفتم چرا دیگه نشون داد دختره 

بعد اون دیروز اونحا بودم گفت 4 تا اسم خوشگل پیدا کردم ببین کدومشو دوست داری حالا اسما پرهام ، سینا ، ژیلوان ، آرژین هر چهار تا پسرونه 

خواهر شوهرم بعدش اومد گفت توروخدا راستشو بگو الکی گفتی دختره گفتم نه والا جدی دختره اونم تعجب کرده بود می‌گفت پس چرا مامانم اینطور میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه نفهم و نخود مغزه!!!!

دختر برکته ایشالله قدمش خیر باشه من عاشق دخترم🥰😍

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

الله اکبر 

نمیدونم چرا تو اینستا همه دختر دوستن

تو نی نی سایت برعکس

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

همه مادر شوهراشون یه کرمی دارن حالا تو بعضیا ریز تو بعضیا اندازه افعی ناراحت نباش اهمیت نده بهشون اسمشم خودت انتخاب کن بگو اتفاقا آرزوی منو شوهرم  بود بچمون دختر بشه 

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...

جداازطرزفکرشون  ،چرابایدبرای بچه ی شمااسم انتخاب کنن؟ 

به این معتقدنیستن که پدرومادربچه کسای دیگه ای هستن؟

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

ب مادرشوهرت بگو دماغشو از زندگیت بکشه بیرون وگرنه در اینده باید شاهد انواع دخالت های حق به جانبش باشی مثه من

زندگی سخته ولی تحمل کن روزای خوب در راهه🍃♥️اگه دلت خواست امضامو که خوندی واسه خونه دار شدنم دعا کن‌🤎دوستت دارم دوست نینی سایتیه من♥️میدونم توام مثه من از اینکه نمیتونی درد و دلاتو ب‌ اطرافیانت بگی میای اینجا چون حداقل دلخوشیت اینه کسایی که با بی رحمی قضاوتت میکنن غریبه ان نه اشنا🙂با اینکه نمیشناسمت ولی دوست دارم مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی🥰