2777
2789

سلام خانم های عزیز میشه در این شب های محرم برای منم دعا کنین چون مریضم و حالم بد هست منو یه صلوات یا هر دعایی خواستید مهمونم کنین انشاالله که خدا صد برابر دعا هاتون رو بهتون برگردونه🤍🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنونم ازت ❤️ انشاالله که خدا صد برابر بهت برگردونه 🤍

قربونت بشم ، میگن اگه هر روز دوبار ایة الکرسی رو پشت سرهم بخونی و فوت کنی سمت خودت مثل حرز عمل میکنه حتما امتحان کن ، معوذیتین هم زیاد بخون سحر و جادو و نظرو باطل میکنه

خیلی ممنونم ازت ❤️ انشاالله که خدا صد برابر بهت برگردونه 🤍

قربونت بشم ، میگن اگه هر روز دوبار ایة الکرسی رو پشت سرهم بخونی و فوت کنی سمت خودت مثل حرز عمل میکنه حتما امتحان کن ، معوذیتین هم زیاد بخون سحر و جادو و نظرو باطل میکنه

قربونت بشم ، میگن اگه هر روز دوبار ایة الکرسی رو پشت سرهم بخونی و فوت کنی سمت خودت مثل حرز عمل میکنه ...

خدا نکنه عزیزم چشم حتما انجام میدم 

من از سلامتیم رنج میبرم خدا هیچکس رو با سلامتی امتحان نکنه 

خدا نکنه عزیزم چشم حتما انجام میدم من از سلامتیم رنج میبرم خدا هیچکس رو با سلامتی امتحان نکنه

انشاءلله خدا خودش به حق این شبای پر از ترس و غم با دستای اباعبدالله سلامتیت رو بهت هدیه میده

انشاءلله خدا خودش به حق این شبای پر از ترس و غم با دستای اباعبدالله سلامتیت رو بهت هدیه میده

انشاالله نذر کردم که اگه سلامتیم رو بدست بیارم 14 تا سوره حمد به حضرت علی اصغر میخونم 

انشاالله نذر کردم که اگه سلامتیم رو بدست بیارم 14 تا سوره حمد به حضرت علی اصغر میخونم

نذر حمد حاج اقا سوزنی هم میگن خوبه اینطوریه که سه تا حمد نذر میکنی یکیشو میخونی نیت میکنی برای رفع مشکلت و وقتی مشکل حل شد دوتای دیگرو هم میخونی