2777
2789
عنوان

میلم به غذای صبحانه نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 39 پست
من خودم نون پنیر گردو یا نیمرو یا اوتمیل میخورم

هوم نظرتون در مورد غلات صبونه چیه؟ یسری غلاتها شکلاتین همینجوری خوردم ولی هیچوقت با شیر نخوردم

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

ازصبحانه خوردن متنفرم.ولی جدیدا تست و باشیر خیس میکنم بعد با کره سرخ میکنم عسل میریزم روش لااقل اینجوری یه چی میخورم.مجبوزم ظاهرسازی جلو بچه هام بخوردم که اونا یاد نگیرن صبحانه نخوردن و😕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رسپی لطفا؟

ذرت منمجد شده رو که میگیرم زیر آب یخش باز شه بعد با تخم مرغ هرچندتا که میل میکنین مخلوط کنین و ادویه 

دورچین هم ریحون و گوجه فرنگی 

- ز غوغای جهان فارغ -  ‌‌        ‌                            ‌‌        ‌‌      نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 

هوم نظرتون در مورد غلات صبونه چیه؟ یسری غلاتها شکلاتین همینجوری خوردم ولی هیچوقت با شیر نخوردم

کلا صبحانه هایی که قند زیاد داره نباید بیشتر هفته ای دو حداکثر سه بار خورد 

قند رو یهویی اول صبح می‌بره بالا، مربا هم همینطور

- ز غوغای جهان فارغ -  ‌‌        ‌                            ‌‌        ‌‌      نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 

من از غلات فقط جو استفاده میکنم  من اکثرا اوتمیل میخورم صبحها جو دوسر و شیر و پودر دارچین و دو تا گردو خرد میکنم با خرما پر پر شده 

کلا صبحانه هایی که قند زیاد داره نباید بیشتر هفته ای دو حداکثر سه بار خورد قند رو یهویی اول صبح می‌ب ...

اره من اصلا صبحا زیاد شیرینی نمی‌خورم چون محتمل به افزایش قند خونم یکم رعایت میکنم بیشتر قند طبیعی میخورم تا شکر و کیک و قند

من از غلات فقط جو استفاده میکنم من اکثرا اوتمیل میخورم صبحها جو دوسر و شیر و پودر دارچین و دو تا گر ...

تا حالا نخوردم جو نپخته رو میشه خورد؟ یجوری نیست ؟ خودش نیمه پخته س؟

اتفاقا تو این هوا غذای گرم که اصلا نمیشه خوردکره، عسل، کره بادام زمینی، مربا، غذای گرم مثل تخم مرغ، ...

من گاهی میوه گاهی کمی ارده شیره یا تخم مرغ یا شیربرنج.روزای گرم صبحانه میوه خوبه

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

چندش ترین چیزیه که خوردم انگار جو پرک خیس خورده رو میخوری.فقط موقع خوردنش حس میکنی بدنسازی یا خیلی با کلاس ولی بازجر میخوری چون بدمزست🫠

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

نه بپز منم میپزم من اول یه فنجون کوچیک جو دوسر میریزم بعد اندازه همون پیمونه آب میریزم بعد شیر اضافه میکنم و پودر دارچین گردو هم خرد میکنم میذارم رو حرارت  متوسط تا جوش بیاد مرتب همش میزنم تا سر نیاد پنج دقیقا بیشتر طول نمیکشه نمیذارم شیر کامل جذب بشه زیرش خاموش میکنم بعد دو تا یا سه تا خرما ریز ریز میکنم میریزم روش 

ولی نپخته اش تو اینستا دیدم درست کردم خوشم نیومد

چندش ترین چیزیه که خوردم انگار جو پرک خیس خورده رو میخوری.فقط موقع خوردنش حس میکنی بدنسازی یا خیلی ب ...

توی سوپ به زور میپزه آخه همینجوری نپخته توی نت میدیدم با خودم میگفتم چجوری مگه میشه فک کنم از این غذا رژیمی هاس🐤💔

همینو فقط باب میلمه یا تخم مرغ با گوجه دیگه مربا زیاد دوست ندارم شیرینه

سیاه دونه بریز رو پنیر با گوجه خیار بخورهم خوشمزه هم طبع سردشو میگیره

نپخته اش وحشتناک مزه اش

آره😵‍💫